چگونه لیمو ترش را خشک کنیم که تلخ نشود {نکات کلیدی✔️}
چگونه لیمو ترش را خشک کنیم که تلخ نشود
در این مطلب از سایت همسرتایم به این سوال پرتکرار که چگونه لیمو ترش را خشک کنیم که تلخ نشود می پردازیم.
بیشتر بخوانید:
چگونه از داروخانه کاندوم بخریم
در جواب این سوال که چگونه لیمو ترش را خشک کنیم که تلخ نشود ، باید توضیح دهیم که هستهها و پوست لیمو باعث تلخ شدن مزه لیمو حتی آب لیمو می گردد.
در آوردن هستهها از لیمو میتواند از تلخ شدن آن جلوگیری کند.
خیس کردن لیمو و در آب خواباندن آن به مدت ۲۴ ساعت قبل از خشک کردن میتواند تلخی پوست لیمو را از بین ببرد.
به این صورت میتوانید از تلخ شدنلیمو ترش خشک جلوگیری کنید.
اگر می خواهید لیمو ترش خشک را در خانه درست کنید، این نکات را اجرا کنید تا کیفیت بهتری حاصل شود.
- از لیموهای خراب، کپک زده و گندیده استفاده نکنید.
- لیموها را یک تا دو روز در سایه بگذارید تا پوست آنها نازک شود.
- مقداری نمک به آنها اضافه کنید تا از گندیده شدن آنها جلوگیری کنید.
- مطمئن شوید لیموها کاملا خشک شده باشند؛ چرا که وجود آب باعث میشود لیمو ترشها فاسد شوند.
- به دلیل فرار بودن عطر لیمو، حتما آن را در محل خشک، خنک، دور از نور مستقیم و در ظرف در بسته نگهداری کنید.
از اینکه زمان ارزشمندتان را به مطالعه این مطلب از سایت همسرتایم در رابطه با اینکه چطور لیمو ترش را خشک کنیم که تلخ نشود اختصاص دادید، بی نهایت سپاسگزاریم.