چطور تلخی آبلیمو رو بگیریم { 100% اثربخش }
چطور تلخی آبلیمو رو بگیریم
در این مطلب از سایت همسرتایم به این سوال که چطور تلخی آبلیمو رو بگیریم پاسخ می دهیم.
همچنین بخوانید:
خانم های باسلیقه لیمو ترش ها را به خوبی می شویند و بعد از جدا کردن هسته های آن، آب لیمو ترش ها را می گیرند.
امروزه به دلیل کمبود وقت اغلب خانم ها ترجیح می دهند که از فروشگاه هایی که آب لیمو طبیعی را عرضه می کنند، آن را به شکل بسته بندی خریداری کنند.
یادتان باشد که برای تولید مقدار زیاد آبلیمو مجبورند که از دستگاه های ماشینی استفاده کنند.
به دلیل قوی بودن دستگاه ها، هسته های لیمو نیز همراه با آن له می شود. ممکن است این مساله باعث تلخی آبلیمو بشود. پس برای رفع این مشکل باید چه کرد ؟
استفاده از هویج
هویج می تواند به راحتی مشکل تلخی آبلیمو را بر طرف کند!
فقط کافی است آبلیمو ها را در یک ظرف تمیز و خشک ریخته و هویج درسته را بعد از پوست کندن داخل آن بریزید.
بهتر است اجازه دهید تا یک شبانه روز در ظرف بماند. سپس می توانید آن را از صافی رد کنید. پالپ های لیمو را دور نریزید. این تکه های ترش و خوشمزه، می تواند برای خورش های شما چاشنی بی نظیری باشد. حتی می توانید آن را در فریزر منجمد کنید.
محل مناسب
از جمله مهمترین مساله ها در نگهداری مواد غذایی، این است که از ظروف مناسب استفاده کرده و آن را در شرایط ایده آل نگهداری کنید. قدیمی ها همیشه آب لیمو را در زیر زمین نگهداری می کردند. به دلیل اینکه قرار گرفتن آب لیمو در فضای تاریک، از کدر شدن رنگ آن جلوگیری می کند.
در عصر حاضر که خبری از زیر زمین نیست، می توانید روی بطری های آب لیمو را با یک پلاستیک تیره پوشانده و آن را در داخل کابینت نگهداری کنید.
بطری شیشه ای
یادتان باشد که معمولا در فروشگاه ها، آب لیمو ترش را در بطری های پلاستیکی عرضه می کنند. این ظروف پلاستیکی، بدترین انتخاب برای نگهداری آب لیمو و همین طور سایر چاشنی های ترش مانند آب غوره و یا آب انار و آب نارنج هستند.
صد در صد بهتر است از ظروف و بطری های شیشه ای، برای نگهداری این چاشنی ها استفاده کنید چرا که اسید موجود در آن ها، باعث اکسید شدن و در نتیجه ایجاد سم می شود. این مساله برای سلامتی شما بسیار خطر آفرین است.
گرفتن آب لیمو با آب میوه گیری در منزل
ابتدا، لیموترش های سالم و بدون لکه انتخاب کنید و بشویید سپس اجازه بدهید خشک شوند بعد از یک روز که پوست آن ها رو به خشکی رفت. آن ها را با آبمیوه گیری آب بگیرید تا آب زیادی داشته باشد. و تلخ نشوند. هرچه پوست لیموترش سبزتر و کلفت تر باشد تلخی آبلیمو کمتر می شود. سپس آن ها را از داخل صافی خیلی ریز عبور بدهید.
از اینکه زمان ارزشمندتان را به مطالعه این مطلب از سایت همسرتایم در رابطه با چطور تلخی آبلیمو رو بگیریم اختصاص دادید، بی نهایت سپاسگزاریم.
کلمات مرتبط :
چطوری تلخی آبلیمو رو بگیریم
چطور تلخی آبلیمو را بگیریم
چطور تلخی لیمو رو بگیریم
چطوری تلخی آبلیمو را بگیریم
چطوری تلخی لیمو رو بگیریم
چگونه تلخی لیمو را بگیریم
چطور تلخی لیمو عمانی رو بگیریم
چطور تلخی لیمو عمانی را بگیریم
هویج اگه میتونست تلخی آبلیمو رو بگیره اونوقت میاد قاطی میوه ها
مطلب عالی بود من تست کردم