طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر { 100% ساده }

پخت ته چین برای 4 نفر
Rate this post

طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر

مواد مورد نیاز برای تهیه ته چین مرغ برای ۴ نفر

اگر قصد دارید یک ته چین خوشمزه برای 4 نفر درست کنید مقاله درستی را انتخاب کرده اید . در این مطلب از سایت همسرتایم به طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر می پردازیم.

 

همچنین بخوانید:

چگونه مربای انجیر درست کنیم

چگونه لیمو ترش را خشک کنیم که تلخ نشود

 

 

مواد غذایی مقدار مورد نیاز
برنج ۳ پیمانه
سینه مرغ ۱ عدد سینه کامل
ماست چکیده ۱ پیمانه
پیاز (متوسط) ۱ عدد
تخم مرغ ( زرده) ۲ عدد
گلاب ۱ قاشق غذا خوری
کره ۵۰ گرم
زرشک ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱ قاشق چای خوری
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذا خوری
ادویه (نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه)  به مقدار کافی
خلال پسته به اندازه کافی

 

مرحله به مرحله تا تهیه یک ته چین مرغ

در ادامه می خواهیم در کنار یکدیگر به صورت گام به گام طرز تهیه ته چین خوشمزه مرغ  را با فوت وفن‌های خاص آن با یکدیگر مرور کنیم. با ما همراه باشید.

 

گام اول،  پختن مرغ و آماده کردن آن

در اولین قدم از طرز تهیه این غذا با سینه مرغ و برنج، لازم است اقدام به پختن مرغ همراه با یک پیاز، دارچین کافی و دو لیوان آب کنید. درجه حرارت زیر قابلمه را در وضعیت ملایمی قرار دهید تا سینه مرغ به صورت کامل پخته و آبپز شود. برای خوشمزه شدن ته چین بهتر است فرصت دهید تمام ۲ لیوان آب مورد استفاده برای آبپز کردن آن تبخیر و تمام شود. اتفاقی که در جذب بهتر تمامی ادویه‌ها به مرغ و خوشمزه‌تر کردن آن نقش بسیار پر رنگی دارد. بعد از پخته شدن کامل مرغ و سرد شدن آن لازم است صبر کنید تا خنک شود و سپس سینه مرغ را به صورت ریش ریش خورد کنید.

گام دوم، تفت دادن سینه مرغ ریش ریش شده

با ریش ریش کردن سینه مرغ لازم است در این مرحله آن را همراه با مقداری روغن مایع و زرد چوبه، فلفل سیاه و دارچین تفت دهید. سینه‌های ریش ریش شده را آنقدر تفت دهید تا با ادویه‌ها یک دست شود.

گام سوم، آماده سازی زرشک

لازم است زرشک‌ها را از قبل و به مدت ۲۰ دقیقه در آب خیسانده و سپس آن‌ها را آبکشی کنید. بعد از آبکشی کردن زرشک‌ها لازم است آن‌ها را همراه با پودر قند و روغن (ترجیحا کره) تفت دهید تا به این وسیله خوشمزه‌تر شوند و رنگ آن‌ها روشن شود.

گام چهارم، آماده سازی برنج ته چین

بسته به نوع برنج مورد استفاده برای تهیه ته چین (ایرانی و یا هندی بودن آن) آن را بین نیم ساعت تا حداکثر ۳ ساعت همراه با آب ولرم و یک قاشق چای خوری نمک در آب بخیسانید. در ادامه یک قابلمه را در حالی که تا نیمه پر شده است را بر روی شعله قرار دهید تا آب درون آن به جوش آید. سپس ۱ قاشق غذا خوری نمک و روغن مایع را همراه با برنج خیسانده شده به آب جوشیده اضافه کرده و فرصت می‌دهیم (۷ الی ۱۰ دقیقه) تا برنج به خوبی پخته شود.  با پخته شدن کامل برنج نیز لازم است آن را آبکشی کنید.

گام پنجم، هم زدن زرده تخم مرغ‌ها همراه با ماست چکیده

در این مرحله لازم است زرده تخم مرغ‌ها را خوب هم بزنید تا یک دست شوند. در نهایت نیز ماست چکیده همراه با گلاب و دم کرده زغفران را به تخم مرغ‌ها اضافه کرده و آن‌ها را نیز خوب هم بزنید تا کلیه مواد یک دست شوند.

گام ششم، مخلوط کردن مواد ته چین و آماده سازی آن‌ها

در ششمین مرحله از طرز تهیه این ته چین خوشمزه لازم است که برنج آبکشی شده را با ظرف حاوی زرده تخم مرغ هم زده با گلاب، زعفران و ماست چکیده ترکیب کنید. در مرحله بعد از آن نیز بهتر است کف قابلمه‌ای که قصد تهیه ته چین درون آن  را دارید با استفاده از مقداری روغن چرب کنید.

با چرب کردن کف قابلمه ابتدا یک لایه از برنج مخلوط شده با زرده تخم مرغ‌ها، ماست، زعفران و گلاب را کف قابلمه ریخته و بعد از آن، برنج را توسط پشت یک قاقشق خوب فشار دهید. بعد از آن هم مرغ‌های ریش ریش تفت داده شده را همراه با زرشک روی برنج ریخته و سپس لایه دیگر برنج را اضافه می‌کنید. آخرین لایه بهتر است که برنج باشد و روی آن را برای جلوگیری از از هم پاشیدن ته چین بعد از پخت، با پشت قاشق، خوب فشرده می‌کنیم. با فشرده کردن آخرین لایه برنج، کره  را به قطعه‌های کوچکی تقسیم کرده و آن‌ها را بر روی برنج، قرار می‌دهیم. در نهایت نیز قابلمه را بر روی یک درجه حرارت بسیار ملایم قرار دهید.

گام هفتم، تزئین و سرو ته چین خوشمزه

با قرار دادن قابلمه بر روی درجه حرارت ملایم لازم است مدت زمانی در حدود ۴۵ دقیقه فرصت دهید تا مواد ته چین خوب پخته شوند. بعد از گذشت مدت زمان مذکور، ته چین را روی یک ظرف و یا یک بشقاب برگردانید و آن را با خلال پسته تزئین کنید. ته چین شما آماده شده و می‌توانید آن را نوش جان کنید.

 

سوالات متداول

۱- طرز تهیه ته چین به صورت رژیمی چگونه است؟

برای تهیه ته چین به صورت رژیمی بهتر است آن را جهت پخت درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. (از قبل گرم شده)

دقت داشته باشید که در چنین شرایطی باید مواد ته چین را درون یک ظرف پیرکس قرار داده و آن را به وسیله یک فویل به خوبی بپوشانید.

۲- عدم توجه به چه نکاتی سبب شل شدن و یا خشک شدن بیش از حد ته چین می‌شود؟

به صورت کلی تعداد تخم مرغ مورد استفاده یکی از موضوعات بسیار مهم در پخت ته چین است. استفاده از تخم مرغ زیاد سبب شل شدن ته چین و استفاده از تخم مرغ کم سبب خشک شدن بیش از حد آن می‌شود.

 

از اینکه زمان ارزشمندتان را به مطالعه این مطلب از سایت همسر تایم در رابطه با طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر اختصاص دادید، بی نهایت سپاسگزاریم.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *