تلخی قورمه سبزی رو چطور بگیریم {2 ترفند فوق العاده✔️}

تلخی قورمه سبزی رو چطور بگیریم
Rate this post

تلخی قورمه سبزی رو چطور بگیریم

در این مطلب از سایت همسرتایم به این سوال که تلخی قورمه سبزی رو چطور بگیریم می پردازیم.

احتمالا برایتان پیش آمده که خورشت قورمه سبزی زیر دهان تان مزه تلخی بدهد و آن موقع است که از خوردن آن صرف نظر می کنید.

در ابتدا لازم است بدانید چه عواملی باعث تلخی خورشت تان شده تا آن ها را رفع کرده و دوباره تکرار نکنید.

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر

چگونه مربای انجیر درست کنیم

 

 

عوامل تلخ شدن خورشت قورمه سبزی

اگر نسبت سبزی های خورشتی درست نباشد خورشت تلخ می شود برای مثال زیاد بودن شنبلیله باعث تلخی می شود. لیمو عمانی اگر خشک نباشد و یا اگر دانه هایش گرفته نشود می تواند خورشت شما را تلخ کند. پیاز و سبزی زیاد تفت داده شده عامل بعدی تلخی است.

 

چگونه تلخی خورشت را رفع کنیم ؟

ابتدا عامل تلخی را پیدا کنید برای مثال اگر لیمو عمانی زیاد در خورشت بماند آن را تلخ می کند می توانید با اضافه کردن مقداری آبغوره تلخی آن را بگیرید. بهتر است لیمو عمانی را چند ساعت قبل از استفاده خیس کنید.

سبزی ها را با روغن زیاد در مدت زمان طولانی روی شعله ملایم تفت دهید تا تیره شوند آن ها را نسوزانید تا غذای تان تلخ نشود.

می توان برای رفع تلخی قبل از پخت کامل خورشت به آن مجددا سبزی افزود مانند گشنیز سرخ کرده.

اگر احساس کردید تلخی غذا بخاطر شنبلیله آن است می توانید مقداری گشنیز را به همراه اسفناج تفت داده و به خورشت خود اضافه کنید. گشنیز به خاطر طعم شیرینی که دارد تلخی را تضعیف می کند و اسفناج به خورشت لعاب می دهد.

افزودن یک قاشق رب گوجه فرنگی و یا رب انار به خورشت نیز موثر است. سیب زمینی هم در رفع تلخی و هم شوری و تندی موثر است. چند تکه داخل خورشت بیندازید و قبل از له شدن آن ها را در بیاورید. افزودن مقداری آب نارنج و یا آب لیمو تلخی را بر طرف می کند. افزودن دوباره‌ی پیاز تفت داده شده به قورمه سبزی باعث رفع تلخی می شود. می توانید به خورشت دو حبه قند اضافه کنید.

 

از اینکه زمان ارزشمندتان را به مطالعه این مطلب از سایت همسرتایم در رابطه اینکه تلخی قورمه سبزی رو چطور بگیریم اختصاص دادید، بی نهایت سپاسگزاریم.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *