چگونه مربای انجیر درست کنیم {6 مرحله آسان}

چگونه مربای انجیر درست کنیم
Rate this post

چگونه مربای انجیر درست کنیم

ما در این مطلب از سایت همسرتایم قصد داریم به این سوال بسیاری از کدبانوهای منزل که چگونه مربای انجیر درست کنیم پاسخ دهیم.

 

 

سایر مطالب پیشنهادی همسرتایم :

بازی با همسر در دوران عقد

چگونه لیمو ترش را خشک کنیم که تلخ نشود

 

 

طرز تهیه مربای انجیر در خانه :

1.انجیرها رو بشویید و بذارید کامل خشک بشه و آبشون بیرون بره. بهتره دم انجیر ها رو نگیرید تا موقع پخت له نشه و وا نره و همچنین به مرباتون زیبایی بیشتری میده.

 

2.شکر را با یک تا یک ونیم لیوان آب روی حرارت میزاریم تا به جوش بیاد و کم کم غلیظ بشه.

 

3.اگه روی شکر کف جمع شد کف ها رو با کفگیر بگیرید و دور بریزید.

 

4.در صورتی که انجیرهاتون خیلی شیرین باشه 700 گرم شکر کافیه ولی در غیر این صورت تا یک کیلو گرم شکر نیاز خواهید داشت.

 

5.کمی که شربت غلیظ شد (تقربا 15 دقیقه بعد) انجیرها را به آرامی داخل شربت بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاد، حرارت را کم کنید تا شربت به خورد انجیرها بره و انجیرها بپزه.

 

6.حدود یک رب قبل از برداشتن مربا از روی حرارت وانیل و اب لیمو ترش تازه رو اضافه کنید. میتونید با یک قاشق چایخوری زعفران دم کشیده هم مربا را خوشرنگ تر کنید.

 

از اینکه زمان ارزشمندتان را به مطالعه این مطلب از سایت همسرتایم اختصاص دادید، بی نهایت سپاسگزاریم.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *