درمان حواس پرتی در کودکان

درمان حواس پرتی در کودکان
5/5 - (1 امتیاز)

روش های درمان حواس پرتی در کودکان

این نکات ساده به کودک شما که در تمرکز روی تکالیف خود و یا کارهایی که به او سپرده می شود ، مشکل دارد کمک می کند. این نکات برای هر کودکی مفید است و ما در این مقاله از سایت همسرتایم به روش هایی آسان برای درمان حواس پرتی در کودکان اشاره خواهیم کرد.

 

بیشتر بخوانید :

علت خود زنی کودک

سن مهدکودک چقدر است

 

 

خانه را محل جنگ والدین و فرزندان نکنید

محیط خانه را آرام نگه دارید، این یعنی اگر کودک به انجام تکالیف درسی اش راضی نیست فریاد نزنید، البته ممکن است هر پدر و مادری هر از گاهی مجبور باشد با فرزندش سخت گیری کند اما اگر این اتفاق افتاد، به سادگی از فرزندتان عذرخواهی کنید و به او اطمینان دهید. او را که دوستش دارید، توضیح دهید که رفتار او گاهی ناامیدکننده است.

باید آموزش داد تا جر و بحث بین والدین و فرزندان را کم کرد و با آشفتگی کودک با آرامش روبرو شد و تا حد امکان بدون تندی با آن برخورد کرد و سعی کرد در برخورد با حواس پرتی کودک به آرامی برخورد شود.

 

 سر و صداها را کاهش دهید

منابع حواس پرتی در خانه خود را به حداقل برسانید. بسیاری از کودکان مانند بزرگسالان در مواجهه با سر و صدا خوب نیستند. این بدان معناست که روشن کردن تلویزیون در حالی که کودک شما سعی می کند تکالیف خود را انجام دهد ممکن است در توانایی او برای تمرکز اختلال ایجاد کند. یک ساعت “زمان صفحه نمایش” در روز، که به معنای محدود کردن تلویزیون، بازی های الکترونیکی و سایر اشکال مواد متکی به چشم است.

 

 مطمئن شوید که حواس پنجگانه او سالم هستند

شنوایی و بینایی کودک خود را آزمایش کنید. اگر کودک شما به طور ناگهانی در مدرسه دچار مشکل شد، او را نزد پزشک اطفال ببرید تا آزمایش بینایی و شنوایی انجام دهد. گاهی اوقات کودک نمی تواند بیان کند که در بینایی یا شنوایی واضح مشکل دارد. معلمان کودکان اغلب اوقات فکر کردند ممکن است ADHD داشته باشند اما مشکل واقعی نزدیک بینی بود.

 

 بازی فکری

بازی‌های فکری می‌توانید با انجام بازی‌های تمرکزی که نیاز به تفکر، برنامه‌ریزی و استفاده از حافظه دارد، توانایی تمرکز کودک را آموزش دهید و تقویت کنید . برای جستجو چیزهای “اشتباه” را در عکس پیدا کنید یا به دنبال چیزهایی بگردید که یافتن آنها دشوار است، همچنین توجه و تمرکز را بهبود بخشید.

 

توالی

توالی رابطه بین توالی و تمرکز قوی است پیروی از دستور العمل ها، چیدن جدول و چیدمان چیزها به ترتیب حروف الفبا فعالیت های بسیار خوبی برای کودکانی است که در تمرکز مشکل دارند، به طوری که برای اجرای فرم نهایی دستور لازم است مراحل متوالی مربوطه را دنبال کنید. در کار، بنابراین شکیبایی و نظم را می آموزد و تمرکز را کنترل می کند، مجبور به توجه بیشتر می شود.

 

بازی نیم تنه

فقط بنشین این بازی شامل به چالش کشیدن کودک شما برای نشستن روی یک صندلی بدون حرکت یا بی قراری است تا ببینید چه مدت می تواند این کار را انجام دهد یکی دیگر از بازی ها برای بهبود تمرکز در این دسته بازی “پیکر” است. بین ذهن و بدن و بهبود تمرکز، از طریق بازی که در آن مجسمه تقلید می کند و به حرکت نکردن عادت می کند.

 

تفاوت را پیدا کنید

تفاوت را بیابید این روش به تمرکز کودک شما برای مدت طولانی کمک می کند و به بهبود تمرکز کمک می کند در حالی که کودک شما به جزئیات نگاه می کند، شما می توانید پازل هایی را انتخاب کنید که برای سن کودک شما مناسب است، و همچنین می توانید به کودک خود در بازی بپیوندید. اینکه او در بازی هیجان‌زده‌تر می‌شود، دوره‌ای که کودک به دنبال تفاوت بین دو عکس است، تمرکز عملی قوی است.

 

نکاتی برای درمان حواس پرتی در کودکان

 داستان های وارونه

از جمله فعالیت‌هایی که برای درمان حواس‌پرتی می‌توان با کودک انجام داد، خواندن یک سری اعداد یا حروف الفبا و رد شدن از یک عدد / یا یک الفبا / در این فرآیند، کودک خردسال باید از نزدیک تمرکز کند تا آیتم گم شده را کشف کند. گزینه دیگر این است که آنها را وادار به شمارش معکوس کنید یا داستانی را در جهت مخالف (بسته به گروه سنی خود) تعریف کنند، این بازی چگونه است، مثلاً از یک عدد تا ده بشمارید و از او بخواهید عددی را که فراموش کرده اید به شما بگوید. ، اینکه عددی را که به طرز ماهرانه ای می افتد را فراموش کنید، مثلاً هشت یا نه، یا از او بخواهید که مثلاً با شما مبادله کند. زمان انجام مبادله شمارش در سریع ترین زمان ممکن، یا از او بخواهید داستان مخالف را برای شما تعریف کند.

 

چیدمان میز

کودکانی که مشکل تمرکز دارند، زمانی که از یک برنامه ثابت پیروی نمی‌کنند، حواسشان پرت می‌شود و از کارها دور می‌شوند . بسیاری از بچه‌ها با برنامه‌ریزی بصری عالی عمل می‌کنند. به کودکتان اجازه دهید تا به شما کمک کند تا زمان و تکلیف آن روز را بنویسید. سپس، بعدی برای فعالیت، از فرزندتان بخواهید نقاشی مربوط به فعالیت را بکشد.

 

استراحت کنید

به کودک خود اجازه دهید تا استراحت های مکرر داشته باشد در حالی که بسیاری از والدین دوست دارند فرزندانشان کارهای زیادی را در مدت زمان معین انجام دهند، بسیاری از کودکان (به ویژه آنهایی که در تمرکز مشکل دارند) نمی توانند این کار را بدون حواس پرتی انجام دهند و باید به طور مکرر استراحت کنند تا کمک کنند. برای موفقیت، کودکان گاهی اوقات به یک استراحت ده دقیقه ای نیاز دارند تا تمرکز خود را دوباره به دست آورند.

 

 بیا نزدیکتر

در سطح فرزندتان صحبت کنید. در حالی که بسیاری از کودکان در حین کار در مدرسه مشکل تمرکز دارند، ممکن است در حین مکالمه نیز مشکل تمرکز داشته باشند. اگر متوجه شدید که هنگام صحبت کردن یا دوری صحبت کردن، کودکتان مدام از شما نگاه می کند، ممکن است به این دلیل باشد که او به اندازه کافی تمرکز نمی کند، اگر اینطور است، در سطح کودک خود صحبت کنید. این به معنای خم شدن یا چمباتمه زدن برای رو در رو شدن با کودک است نه اینکه از فاصله دور در اتاق یا حتی از فاصله ایستاده با او صحبت کنید. به عنوان یک بزرگسال. این می تواند به کودک شما کمک کند تا بیشتر تمرکز کند، حتی بهتر، زیرا فضای کمتری برای حواس پرتی وجود دارد و تمرکز کردن روی فرد نزدیک تر آسان تر است.

 

نکاتی برای درمان حواس پرتی در کودکان

چیزها را سرگرم کننده کنید

بین فعالیت‌های با علاقه زیاد و کم متناوب، و در صورت امکان، دوره‌های درسی را کوتاه نگه دارید یا سرعت را از یک درس به درس دیگر تغییر دهید، سعی کنید یک ریتم کار را حفظ نکنید تا احتمال کسالت ندهید.

سبک های مختلف یادگیری را درک کنید

از انواع راهبردها و روش‌های آموزشی برای تطبیق با بسیاری از سبک‌های یادگیری کودک استفاده کنید تا همه دانش‌آموزان این فرصت را داشته باشند که دروس را به شیوه‌ای که به بهترین شکل یاد می‌گیرند، ببینند و اجازه یادگیری به بیش از یک روش سرگرم‌کننده را بدهند.

 به جای توبیخ تغییر مسیر دهید

به جای سرزنش دانش آموز حواس پرت، از تغییر مسیر به گونه ای استفاده کنید که باعث خجالت او نشود. گاهی اوقات، با اضافه کردن سؤالی که می دانید می تواند به او پاسخ دهد، از کودک آسیب دیده سؤالی بپرسید، یا با دادن نشانه های غیرکلامی، مانند ایستادن در نزدیکی او و دست زدن به او. شانه، قابل استفاده

مطمئن شوید که متوجه آن هستید

با کودک بنشینید و مطمئن شوید که او آنچه از او خواسته می شود را می فهمد و می فهمد، با نظارت خوب، اما نه نظارت مزاحم که باعث حواس پرتی می شود، آن را تحت نظارت سبک و بدون استرس کودک قرار دهید.

 

از اینکه زمان ارزشمندتان را به مطالعه این مطلب از سایت همسرتایم اختصاص دادید، بی نهایت سپاسگزاریم.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *