چرا نوزاد تازه متولد شده گریه میکند {دلیل گریه نوزاد}

چرا نوزاد تازه متولد شده گریه میکند
Rate this post

چرا نوزاد تازه متولد شده گریه میکند

در این مطلب از سایت همسرتایم به این سوال که چرا نوزاد تازه متولد شده گریه میکند می پردازیم.
همچنین بخوانید:
ما در اینجا برای شما عزیزان از دلایل گریه نوزاد و روشهای آرام کردن آنها خواهیم گفت.

۷ دلیل گریه در نوزادان و روش‌های آرام کردن آن‌ها

کودک شما از هر نظر به شما وابسته است. شما به او غذا می دهید، یک محیط خواب راحت و گرم برای او آماده می کنید و تمام نیازهای او را برآورده می کنید. گریه نوزاد همیشه به این معنی نیست که مشکلی وجود دارد، گاهی اوقات گریه نوزاد برای برقراری ارتباط با شماست. به این ترتیب او پیامی را به شما منتقل می کند و می گوید که به توجه و مراقبت شما نیاز دارد. گاهی اوقات برآوردن تمام نیازهای کودک برای شما دشوار است، اما با رشد او از روش های مختلف دیگری مانند تماس چشمی، ایجاد صداهای مختلف و لبخند زدن برای برقراری ارتباط استفاده می کند. بنابراین به یاد داشته باشید که گریه در نوزادان همیشه نیست.

دلایل گریه نوزادان

 

۱. گریه می‌کنم چون گرسنه‌ام

گرسنگی شایع ترین دلیل برای گریه نوزاد است، به خصوص اگر نوزاد تازه متولد شده باشد. هرچه کودک شما کوچکتر باشد، احتمال گرسنگی و در نتیجه گریه او بیشتر است. دلیل این گرسنگی های سریع کوچک بودن شکم کودک شماست. اگر کودک شما از شیر مادر تغذیه می کند، به او اجازه دهید زمانی که گرسنه است شیر ​​بخورد، حتی اگر تازه شیر خورده باشد. این روش “تغذیه واکنشی” نامیده می شود. کودک شما هر زمان که سیر شود با رفتارش این را به شما نشان می دهد. ترک سینه و نخوردن شیر به معنای سیری است.

اگر کودک شما با شیر خشک تغذیه می شود، ممکن است حداقل هر 2 ساعت یک بار گرسنه باشد و هنگامی که شیر می خورد، دیگر نیازی به شیر خوردن ندارد. البته این مشکل برای هر کودکی متفاوت است و اگر می بینید قبل از دو ساعت گرسنه می شود و شیرش را تمام نمی کند، فرزند شما از آن دسته کودکانی است که ترجیح می دهد شیر را به مقدار کم و در فواصل زمانی کوتاه مصرف کند. بنابراین در فواصل زمانی کوتاه به او غذا دهید. ممکن است نوزاد بلافاصله پس از اولین جرعه های شیر گریه اش را قطع نکند، اجازه دهید تا زمانی که آرام شود و گریه اش قطع شود به شیر خوردن ادامه دهد.

۲. گریه می‌کنم چون کولیک دارم

اگر کودک شما به نظر مشکلی ندارد، اما مدام گریه می کند، ممکن است کولیک روده داشته باشد. اگر کولیک داشته باشد، نوزاد از گریه سرخ شده و تلاش شما برای آرام کردن او بیهوده خواهد بود. ممکن است او را ببینید که مشت‌هایش را گره می‌کند، زانوهایش را به سمت بالا می‌کشد یا کمرش را قوس می‌دهد که همه اینها نشانه‌های قولنج است.

علت گریه مداوم هنوز ناشناخته است و در بسیاری از نوزادان شایع است. همانطور که بسیاری از کارشناسان معتقدند، این کار مرحله ای از رشد کودک محسوب می شود. برخی دیگر فکر می کنند که این به دلیل مشکلات شکمی است، برای مثال، ممکن است آلرژی داشته باشد و نتواند ماده ای در شیر مادر یا شیر خشک را تحمل کند. علت این گریه ها حتی ممکن است مربوط به گاز، یبوست یا رفلاکس معده باشد.

اگر کودک شما بیش از حد معمول گریه می کند، حتما باید او را نزد یک پزشک عمومی اطفال ببرید تا سلامت او را بررسی کند. یک نکته مهم را باید به شما بگوییم و آن اینکه دلیل این گریه ها هر چه باشد می تواند زندگی شما را پر از استرس کند. لازم است در دوران مراقبت از نوزاد مراقب خود باشید، صبور باشید و با انرژی کار کنید تا بتوانید فرزندتان را آرام کنید. به یاد داشته باشید که این مرحله نیز می گذرد. کولیت روده بعد از 2 ماه به اوج خود می رسد و معمولاً بعد از 3 تا 4 ماه برطرف می شود.

۳. گریه می‌کنم چون بغل می‌خواهم

نوزادان برای راحتی به آغوش گرفتن، تماس فیزیکی و اطمینان نیاز دارند، بنابراین ممکن است گریه کنند تا در آغوش گرفته شوند. او مشکل خاصی ندارد و فقط بغل می خواهد! در حالی که کودک خود را در آغوش گرفته اید، به آرامی برای او تکان دهید و آواز بخوانید، این کار او را از گریه منحرف می کند و به او احساس آرامش می کند.

پیشنهاد می کنیم از اوگوشی در منزل و محل کار استفاده کنید. کودک با در آغوش گرفتن گرما و بوی بدن شما را دریافت می کند و صدای قلب شما را می شنود و آرام می گیرد. نوزادان عاشق عطر و گرمای والدین خود هستند.

۴. گریه می‌کنم چون خسته‌ام و نیاز به استراحت دارم

گاهی خوابیدن برای نوزاد شما سخت است، مخصوصا اگر بیش از حد خسته باشد. هرچه نوزاد کوچک تر باشد نشانه‌های خواب‌آلودگی و نیازِ او به استراحت در او ظریف‌تر است و تشخیص دادن آن هم سخت‌تر. معمولا چند هفته‌ای طول می‌کشد که شما این نشانه‌ها را کشف کنید. ایجاد سر و صدا و گریه به دلایل بی اهمیت، خیره شدن به فضا و محلی نامشخص یا ساکت بودن و ساکت ماندن، بعضی از راه‌هایی است که نوزادتان با انجام آن به شما این پیغام را می‌دهد که نیاز به استراحت دارد.

وجود افراد مختلف در اطراف کودک می تواند باعث ایجاد مزاحمت برای او شود و خوابیدن او را سخت کند. همچنین زمزمه و آواز خواندن بیش از حد در برخی مواقع او را آزار می دهد و به سختی به خواب می رود. بهتر است بعد از غذا و قبل از خواب او را به اتاقی آرام ببرید و به آرامی به خوابیدن او کمک کنید.

۵. گریه می‌کنم چون دما مناسب نیست

یکی دیگر از دلایل گریه می تواند احساس سرما یا گرما در کودک باشد. دمای بدن کودک را با لمس پشت گردن یا شکم بررسی کنید. هرگز برای بررسی دما به سراغ دست ها و پاها نروید، طبیعی است که معمولا از دمای واقعی بدن سردتر هستند. دمای ایده آل برای اتاق کودکان بین 16 تا 20 درجه سانتیگراد است. برای اطمینان از دمای صحیح، حتما دماسنج را در اتاق کودک نصب کنید. برای خوابیدن کودک را به پشت بگذارید و مراقب باشید که پتو بیش از حد روی او نپوشید زیرا ممکن است بدن او را بیش از حد گرم کند.

مراقب باشید بیش از حد آن را نپوشانید. همین موضوع باعث احساس گرمای بیش از حد می شود. به عنوان یک قانون کلی، به یاد داشته باشید که کودک به یک لایه دیگر از لباس شما نیاز دارد. از ملحفه های نخی و پتوهای سلولزی به عنوان پوشش در محل خواب کودک خود استفاده کنید. اگر شکم او خیلی گرم است، پتو یا ملافه ای را که روی او گذاشته اید بردارید و اگر سرد است، به سادگی پتو یا ملافه را روی او بکشید. اگر از کیسه خواب استفاده می کنید، مطمئن شوید که مناسب فصل و اندازه ای است که کودک در آن راحت است.

۶. گریه می‌کنم چون باید پوشکم را عوض کنی

اگر پوشک کودکتان خیس یا کثیف است، گریه کنید و اعتراض خود را بیان کنید و از شما بخواهید آن را عوض کنید. البته بعضی از نوزادان با این مشکل مشکلی ندارند مگر اینکه پوستشان تحریک شده باشد و آزارشان دهد. ممکن است کودک شما تمایلی به تعویض پوشک نداشته باشد، دلیل این امر احساس سرما روی پوست است و او را آزار می دهد. طبیعی است که بعد از یکی دو هفته بخواهید خیلی سریع پوشک را عوض کنید و با موانع فرزندتان روبرو نشوید. در این زمان بهتر است با یک اسباب بازی یا آهنگ حواس کودک را پرت کنید و پوشک را عوض کنید.

۷. گریه می‌کنم چون حالم خوب نیست

هنگامی که کودک شما ناخوشایند است، به شکل دیگری گریه می کند. به عنوان مثال، تحرک ضعیف تر، مداوم یا زیاد. کودک شما معمولاً می تواند زیاد گریه کند، بنابراین اگر او به طور غیرعادی ساکت است، می تواند نشانه ای از این باشد که او احساس خوبی ندارد. سکوت نیز می تواند نشانه ضعیف بودن کودک باشد.

این گریه ها ممکن است به دلیل دندان درآوردن باشد. نوزادان معمولاً در طول هفته قبل از رویش دندان جدید بسیار حساس و بی قرار هستند. سعی کنید علائم دندان درآوردن را بشناسید و از آنها آگاه باشید. هیچ کس بهتر از شما کودک شما را نمی شناسد، بنابراین به غریزه مادرانه خود اعتماد کنید و زمانی که احساس کردید چیزی اشتباه یا طبیعی است، با پزشک عمومی یا ماما تماس بگیرید. متخصصان اطفال همیشه نگرانی های شما را جدی می گیرند.

اگر کودک شما مدام گریه می کند و دمای بدنش 38 درجه سانتیگراد یا بیشتر است و استفراغ می کند، اسهال یا یبوست دارد، خیلی سریع با پزشک تماس بگیرید. اگر کودک شما مشکل تنفسی دارد و گریه می کند، فورا با 115 تماس بگیرید یا او را به نزدیکترین اورژانس ببرید.

از اینکه زمان ارزشمندتان را به مطالعه این مطلب از سایت همسرتایم در رابطه با اینکه چرا نوزاد تازه متولد شده زیاد گریه میکند اختصاص دادید، بی نهایت سپاسگزاریم.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *