گرفتگی مجاری اشک در نوزادان چه دلایلی دارد ؟

دلیل گریه نکردن نوزاد
5/5 - (1 امتیاز)

گرفتگی مجاری اشک در نوزادان

گرفتگی مجاری اشک در نوزادان یک مشکل شایع در نوزادان است. حدود 20٪ از نوزادان با انسداد در یک یا هر دو مجرای اشک به دنیا می آیند. در اکثر موارد ، علت ایجاد یک کانال ضعیف است و چند ماه پس از تولد شکایات فروکش می کند.

 

در این مطلب از سایت همسرتایم قصد داریم دلایل گریه نکردن نوزادان را به شما توضیح دهیم.

 

 

سایر مطالب پیشنهادی همسرتایم :

تناسب اندام بعد از زایمان

حمام کردن نوزاد

 

 

گرفتگی مجاری اشک در نوزادان :

 

اگر کودک شما 1-2 هفته پس از تولد از مجرای اشک مسدود شده رنج می برد ، ممکن است متوجه شوید که چشمان او پر از اشک است که روی گونه هایش جاری می شود ، حتی زمانی که گریه نمی کند. این معمولاً تنها علامت است و کودک کاملا سالم و خوشحال به نظر می رسد.

 

اگر مجرای اشکی مسدود شده باشد اما آلوده نباشد ، ممکن است متوجه شوید که ترشحات سفید یا کمی مایل به زرد از چشم خارج می شود ، که می تواند در هنگام خواب خشک شده و پوسته هایی ایجاد کند که از بازشدن مناسب چشم کودک جلوگیری می کند.

 

در موارد نادر ، ممکن است داکریوسیستیت ایجاد شود – التهاب کیسه اشکی به دلیل انسداد و عفونت مجاری اشکی. در این حالت معمولاً چشم های کودک قرمز می شود. علائم دیگری که والدین متوجه می شوند عبارتند از:

 

کودک به سختی باز می کند چشم را باز کند و نورهای شدید او را تحریک می کند
کودک بیشتر اوقات چشم آسیب دیده را می مالد
دور چشم کمی متورم و قرمز به نظر می رسد
ترشح مایل به سبز از چشم.

 

اگر فکر می کنید فرزند شما مجرای اشک مسدود شده است چه باید کرد؟

اگر نوزاد شما دچار گرفتگی مجاری اشک شده است اولین کاری که باید انجام دهید مشورت با پزشک متخصص اطفال است. اگر متوجه شود کانال واقعاً مسدود و آلوده است ، قطره یا کرم تجویز می کند تا به چشم آسیب دیده بمالد. وی همچنین ممکن است به شما توصیه کند که با ماساژ دادن آرام اطراف گوشه داخلی چشم نزدیک بینی ، کانال را از خانه جدا کنید. با اعمال فشار سبک ، انگشت خود را از گوشه داخلی چشم به سمت نوک بینی حرکت دهید. می توانید این ماساژ را 5 تا 10 بار در روز تکرار کنید.

 

با ماساژ علاوه بر کمک به از بین بردن مجرای اشک ، جریان اشک را بهبود بخشیده و شکایات کودک را برطرف می کنید. علاوه بر ماساژ ، می توانید برای مدت چند دقیقه کمپرس گرم را روی چشم آسیب دیده قرار دهید.

 

اگر ترشحات بیشتری روی چشم کودک جمع شده و مانع از باز شدن چشم می شود ، می توانید با قرار دادن یک گوش چوب در آب کمی ولرم یا محلول نمکی و تمیز کردن آرام گوشه داخلی چشم با چوب ، آنها را تمیز کنید.

 

از اینکه زمان ارزشمندتان را به مطالعه این مطلب از سایت همسرتایم اختصاص دادید، بی نهایت سپاسگزاریم.

 

منبع :

kidshealth.org

 

کلمات مرتبط :

گریه نکردن نوزادان تازه متولد شده ، گریه نکردن نوزاد برای شیر مادر ، گریه نکردن نوزاد نشانه چیست ، گریه نکردن نوزاد نارس ، گریه نکردن نوزاد در بدو تولد

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *