مهمترین خطرات اینترنت برای نوجوانان و چگونه از آن جلوگیری کنیم؟

خطرات اینترنت برای نوجوانان
5/5 - (2 امتیاز)

مهمترین خطرات اینترنت برای نوجوانان و چگونه از آن جلوگیری کنیم؟

بزرگ کردن فرزندان یکی از دشوارترین کارهایی است که والدین آن را تجربه می کنند ، به خصوص با پیشرفت روز افزون تکنولوژی و خطراتی که دنیای اینترنت برای فرزندان ما ایجاد می کند. والدین باید آنقدر سواد تربیت کردن داشته باشند که فرزندانشان را از خطرات زیادی محافظت کنند . در این مطلب از سایت همسرتایم قصد داریم به خطرات اینترنت برای نوجوانان بپردازیم.

 

بیشتر بخوانید:

چگونه فرزند خود را از خطر اعتیاد در دوران نوجوانی محافظت کنیم؟

غذاهای مفید در دوران نوجوانی که باید مصرف شوند

 

دنیای مجازی اینترنت مکانی مهیج است که کنجکاوی کودکان و نوجوانان را به خود جلب می کند ، بنابراین آنها در مسیرهای خود رانده می شوند تا همه چیزهای جدید را جستجو کنند. این مرور ممکن است دارای مشکلات مختلفی مانند آزار و اذیت باشد و همچنین ممکن است منجر به برخی از اختلالات رفتاری مانند اعتیاد به اینترنت شود .

برای آگاهی از وسعت این پدیده ، کافی است بدانید ، برای مثال ، یک نوجوان اروپایی بیشتر از 15 ساعت در هفته را صرف مرور در صفحات اینترنت می کند و این باعث می شود والدین نسبت به آنها سردرگم شوند. آیا آنها از ورود نوجوان به طور کامل به این دنیا جلوگیری می کنند؟ یا اینکه کنترل والدین بر ماهیت مواد مرور شده کافی است؟ و چگونه والدین می توانند نوجوانان را در مورد چگونگی خطرناک بودن این شبکه برای روانشناسی و آینده خود حساس کنند. ما سعی خواهیم کرد از طریق سطرهای بعدی به این سؤالات پاسخ دهیم.

ماهیت خطرات اینترنت برای نوجوانان چیست؟
این که آیا صحبت از بازی های الکترونیکی مستقیم یا دنیای مجازی ارائه شده توسط سایت های شبکه های اجتماعی است ، خطر بزرگ و وسواس وحشتناک که والدین را به خود مشغول می کند ، هویت افرادی است که کودک با آنها سر و کار دارد و ماهیت گفتگوهایی که در حال گردش است. هرگز نمی توان حدس زد كه چه كسی پشت پرده طرف مقابل است ، آیا كودك یا نوجوان كوچك دیگری به دنبال سپری كردن زمان با كیفیت است یا جانوری انسانی كه در انتظار فرزندان برای نیاز احتیاط آمیز در خود است ، دراز كشیده است؟

همچنین ، ماهیت مباحث ارائه شده ممکن است روان کودک را شوکه کند. هیچ کس نمی تواند مانع از نمایش بعضی از صفحه هایی شود که محتوای مستهجن را ارائه می دهند ، باعث خشونت می شوند یا خواهان جریان های فرقه ای افراطی یا تروریستی هستند. آمارها حاکی از آن است که بیش از 90٪ در حین مرور وب یک یا چند بار با چنین محتوا برخورد کرده اند.

سایت های شبکه های اجتماعی زمینه تولید مثلی برای رابطه جنسی و خشونت در وسواس جنسی است که ممکن است این جنبه از شخصیت یک نوجوان را ایجاد کند ، به خصوص که زندگی فرزندان بدون مشکل و نزاع هایی که بین همسالان به دلیل خشونت کلامی یا جسمی بوجود می آید نیست. همچنین برخی از افراد بی نظم وجود دارند که ممکن است بر روان برخی کودکان تأثیر بگذارد و باعث شود که در نهایت خودکشی شوند.

خطری که بیشترین آزار نوجوانان و کودکان را به خود جلب می کند ، اعتیاد بیش از حد به وسایل الکترونیکی است که این امر بر توانایی های ارتباطی و مهارت های اجتماعی تأثیر منفی می گذارد که باید یکپارچه سازی سالم و ایمن کودک در جامعه را تسهیل کند. جستجوی شهرت الکترونیکی و پیوند به تصویر مجازی که به کودک امکان می دهد ویژگی های شخصیت خود را آنگونه که دوست دارد ترسیم کند ، باعث می شود هر زمان که تصمیم گرفت به واقعیت برگردد ، او را وارد چرخه ناامیدی کند.

روش هایی برای مقابله با خطرات اینترنت برای نوجوانان :

هویت افرادی که نوجوان با آن ها به صورت آنلاین تعامل دارد
این آمار حاکی از آن است که بیش از یک چهارم کودکان بین 9 تا 17 سال در حال برقراری ارتباط با افراد ناشناس هستند. در جایی که افراد دارای گرایش جنسی غیرطبیعی ، سکوهای بازی مستقیم را به دست می آورند که به آنها امکان می دهد طعمه خود را در کودکان تعریف کنند به شکلی که جلب توجه نکند و جایی برای افشای صریح هویت خود باقی نماند.

بدین ترتیب ، آنها فرزندان را بخاطر ملاقات حضوری با آنها و تجاوز جنسی به آنها و یا به منظور مجبور کردن آنها برای تهیه تصاویر در موقعیتهای توهین آمیز جنسی که بعداً از آنها به عنوان ابزاری برای اخاذی مالی یا اخلاقی یا فروش این مطالب توهین آمیز بعداً در سایت های تعیین شده برای این منظور استفاده می کنند.

این بدان معنا نیست که کودک همیشه در رده افراد مجبور به چنین حوادثی حضور داشته باشد ، زیرا ممکن است او نیز در زمره عوامل تحریک کننده یا تحسین کننده چنین رفتاری باشد. و این با ثبت تحسین چنین محتوا یا انتشار آن در دنیای مجازی است ، که بر شخصیت وی تأثیر منفی می گذارد ، اما در همه موارد وی قربانی سوء استفاده از این وسایل و عدم نظارت مربیانش اعم از والدین ، مدرسه یا دیگران می شود.

برنامه سه ساله برای محافظت از نوجوان در برابر خطرات دنیای مجازی
محافظت از نوجوان در برابر خطرات احتمالی در وب ، به یک پایه محکم برای برقراری ارتباط موثر بین والدین و فرزندان نیاز دارد. بسیاری از کودکان معتقدند که والدین آنها به مطالبی که در اینترنت مرور می کنند ، توجهی نمی کنند ، اما بخش مهمی از کودکان وجود دارد که می بینند والدین با اجازه دسترسی او به اینترنت ، از ناراحتی کودک خلاص می شوند ، بنابراین هیچ کنترلی بر سر این کار وجود ندارد. به همین منظور والدین باید از مرزها و خطوط قرمز ترسیم کنند و قوانینی را رعایت کنند که از اولین باری که کودک وارد این شبکه می شود ، پیروی می کند.

از کودک قبل از هشت سالگی جلوگیری کنید
اولین قدم جلوگیری از ورود کودک در اوایل کودکی به این دنیا است ، زیرا او باید شخصیت خود را شکل دهد و مهارت های تعامل و ارتباطات اجتماعی را به دست آورد ، که این فناوری اجازه نمی دهد و او را به سمت درونگرایی و انزوا گرایی سوق می دهد. ( خطرات اینترنت برای نوجوانان = Internet risks for teens )

وقتی اولین بار اینترنت را کشف کرد ، با او همراه باشید
هنگامی که او به هشت سالگی رسید ، به او اجازه می دهد اینترنت را مرور کند ، مشروط بر این که همراه یکی از والدین باشد ، به طوری که او یاد بگیرد که چگونه به سایت های سالم دسترسی پیدا کند و بتواند موارد لازم را که مربوط به حفاظت از اطلاعات شخصی خود است ، تشخیص دهد تا او در معرض ابتکار عمل قرار نگیرد.

مراقب نوجوان خود باشید اما با برنامه

اگر کودک قادر به درک موارد قبلی است و متوجه می شوید که او با قوانینی که شما به طور مؤثر و با مسئولیت رسم کرده اید برخورد می کند ، می توانید از سن 13 سالگی شروع به ترک فضای برای آزادی کنید. می توانید به او اجازه دهید تا در رسانه های اجتماعی یک حساب کاربری ایجاد کند ، اما همیشه باید احساس کند که او را تماشا می کنید و علاقه خود را به محتوا نشان می دهید چه کسی در حال مرور آن است.

والدین می توانند از برخی برنامه های محافظت برای والدین برای کاهش خطرات وب در این مرحله بخصوص در رابطه با سایت های مستهجن و سایت های بازی آنلاین استفاده کنند.

از اینکه زمان ارزشمندتان را به مطالعه این مطلب از سایت همسر تایم در رابطه با خطرات اینترنت برای نوجوانان اختصاص دادید، بی نهایت سپاسگزاریم.

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *