خواباندن نوزاد را چگونه آسان کنیم ؟

خواباندن نوزاد
5/5 - (1 امتیاز)

خواباندن نوزاد 

خواباندن نوزاد اغلب یکی از بزرگترین نگرانی های والدین است. در حقیقت ، تولد نوزاد منجر به تغییرات زیادی در زندگی والدین می شود. یکی از این تغییرات بر هم خوردن خواب و استراحت والدین است. نوزادان زمان مشخصی برای خوابیدن و بیدار شدن در شب چند بار ندارند.

 

همچنین بخوانید :

اجتماعی شدن کودک

تغذیه مناسب برای مادران

 

گاهی اوقات نوزاد به دلیل خاصی مانند گرسنگی از خواب بیدار می شود ، اما در بسیاری از موارد نوزاد بدون دلیل خاصی از خواب بیدار می شود. در این شرایط بهتر است والدین از اصول صحیح خواباندن نوزاد آگاه باشند ، تا آنها و نوزادشان بتوانند بهتر و راحتتر بخوابند. در ادامه ما به روش هایی برای خواباندن نوزاد می پردازیم.

 

روش صحیح خواباندن نوزاد
نوزادان بین روز و شب فرقی نمی گذارند و بنابراین در طول روز به طور مکرر و پراکنده می خوابند. با رشد نوزاد ، چرخه خواب او بهبود می یابد. در این مدت بهتر است راه های صحیح خواباندن نوزاد برای خواب بهتر و عمیق را بدانید. در اینجا چند راه وجود دارد:

 

خواباندن نوزاد از نور مناسب استفاده کنید
نور زیاد به طور ناخودآگاه باعث روشنایی روز و بیداری می شود و ریشه در سیستم بیولوژیکی انسان دارد. همچنین ، نور کم و تاریکی باعث ترشح ملاتونین در بدن می شود ، بنابراین خوابیدن برای شخص راحت تر و خواب عمیق تر و بهتر را تجربه می کند.

 

دقیقاً به همین ترتیب ، نوزاد در نور کم راحت تر به خواب می رود. توجه به نور مناسب در هنگام خواب نوزاد می کند تا چرخه خواب کودک هر چه زودتر ساماندهی شود. اگر نوزاد شب از خواب بیدار شد ، چراغ ها را روشن نکنید و در تاریکی او را آرام کنید ، زیرا روشن شدن چراغ ها نوزاد را کاملاً بیدار می کند.

 

نکته مهم: نوزاد را در تاریکی مطلق قرار ندهید و چراغ شبانه کم نور را در اتاق او قرار ندهید.

 

هنگام خواب کودک را در رختخواب قرار دهید
هنگام خواب نوزاد را در رختخواب قرار دهید. بگذارید سعی کند بیشتر تنهایی بخوابد. در این حالت کودک در خواب استقلال بیشتری پیدا می کند و یاد می گیرد که باید تنها بخوابد. این امر می تواند کمی پیچیده باشد ، خصوصاً برای مادران شیرده. اما با یک زمان بندی مناسب می توانید این کار را انجام دهید تا خوابیدن نوزاد در آینده راحت تر شود.

 

سریع پیش نوزاد نروید
در بسیاری از موارد ، نوزاد پس از مدت کوتاهی از خواب بیدار می شود و به راحتی دوباره به خواب می رود. اگر سریع به سراغ او بروید ، او یاد می گیرد که بیشتر بیدار شود. این مکث باید به گونه ای باشد که نوزاد گریه نکند.

 

از تماس چشمی پرهیز می کنم
تماس با چشم نوزاد نشان دهنده توجه و بازی است. هرچه در این مواقع تعامل بین نوزاد و والدین بیشتر باشد ، انگیزه وی برای بیدار شدن بیشتر می شود. بنابراین بهتر است هنگام بیدار شدن نوزاد با او تماس چشمی نداشته باشید تا بتواند دوباره به خواب رود.

 

پوشک را عوض نکنید
هر بار که نوزاد از خواب بیدار می شود لازم نیست پوشک را عوض کنید. تعویض پوشک زمان بر است و همچنین کودک را هوشیارتر می کند. در نتیجه ، شما باید سخت کار کنید تا نوزاد خود را دوباره بخوابید. در هنگام خواب ، پوشک را فقط در صورت دفع مدفوع کودک تغییر دهید.

 

شیردهی در هنگام خواب
در شب که می خواهید بخوابید ، نوزاد خوابیده خود را به آرامی در آغوش بگیرید و به او شیر دهید تا گرسنه نشود و بیدار نشود. این باعث می شود نوزاد هوشیاری کمتری داشته باشد.

 

اخرین حرف
بدانید که بی خوابی و بیداری مداوم در نوزادان طبیعی است و چرخه خواب کودک به تدریج تنظیم می شود. با انجام موارد بالا ، نوزاد یاد می گیرد که چگونه خوب بخوابد و بخوابد ، اما این روند مدتی طول می کشد و بی خوابی کودک در چهار ماه اول زندگی ادامه خواهد داشت.

 

اگر بی خوابی نوزاد شما با اضطراب زیادی همراه است یا بیش از 4 ماه طول کشیده است ، حتماً در این باره با پزشک مشورت کنید.

 

از اینکه زمان ارزشمندتان را به مطالعه این مطلب از سایت همسرتایم در رابطه با خواباندن نوزاد اختصاص دادید، بی نهایت سپاسگزاریم.

 

 

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *