نکات مهم برای درمان اختلالات خواب در نوجوانان

اختلالات خواب در نوجوانان
Rate this post

نکات مهم برای درمان اختلالات خواب در نوجوانان

تحقیقات نشان داده است که نوجوانان جوان برای حفظ درجه تمرکز و بیدار شدن نیاز به حدود 9 ساعت خواب در روز دارند ، اما واقعیت کاملاً متفاوت است. یک نظرسنجی انجام شده در ایالات متحده نشان داد که بیش از یک چهارم از نوجوانان در واقع به طور متوسط ​​5 تا 6 ساعت در روز می خوابند. نوجوانانی که تحصیل یا گذراندن وقت با دوستان ، بازی بازی های ویدئویی یا استفاده از تلفن همراه تا ساعات دیرهنگام را به خواب کافی ترجیح می دهند. در ادامه این مطلب از سایت همسرتایم به نکات مهم برای درمان اختلالات خواب در نوجوانان خواهیم پرداخت.

 

بیشتر بخوانید:

باورهای اشتباه والدین درباره بلوغ دختران

توضیح عادت ماهانه به دخترم را چگونه انجام دهم ؟

 

 

انجمن کودکان کودکان و نوجوانان آلمان هشدار داده است که استفاده از تلفن های همراه ، بازی های رایانه ای و تماشای تلویزیون میزان خواب نوجوان را مختل می کند.

این انجمن براساس نتایج مطالعه ای است که توسط گروهی از پزشکان کانادایی تحت نظارت دکتر ایندرا نارنگ انجام شده است. در این مطالعه که شامل بیش از 4 هزار نوجوان است ، مشخص شد که نوجوانان به طور متوسط ​​حدود 7 ساعت می خوابند ، با دانستن اینکه میانگین خواب نوجوانان 15 سال باید 9 ساعت باشد.

این مطالعه نتیجه گرفت که اختلال خواب در نوجوانان باعث می شود آنها با اختلالهای رفتاری ، مشکلات یادگیری و مشکلات دانشگاهی و همچنین فشار خون بالا ، چربی خون بالا و شاید افزایش وزن مواجه شوند.

ساعت حیاتی چیست؟

هر انسانی آن چیزی را دارد که به عنوان ساعت حیاتی شناخته می شود که باعث تنظیم خواب ، زمان احساس گرسنگی و تغییر در سطح هورمون ها و درجه حرارت در بدن می شود. تغییرات اساسی و روانی که از چرخه ساعت حیاتی 24 ساعته پیروی می کنند به عنوان ریتم روزانه شناخته می شوند. در دوران کودکی ، قبل از بزرگسالی ، ساعت حیاتی کودکان را به خواب می برد که ساعت 8-9 بعد از ظهر است. اما با ورود به بلوغ و ورود به سن نوجوانی ، این روند برای برخی تغییر می کند ، بنابراین تا ساعت یازده بعد از ظهر خواب نمی خوابند. همچنین ، تمایل برخی از بیدار ماندن در شب برای مطالعه و یا فقط ماندن در کنار اقوام و دوستان ، این مشکل را افزایش می دهد یا باعث می شود که به وضوح ظاهر شود.

عوامل کنترل کننده ساعت حیاتی

در حفظ نظم و انضباط ریتم روزانه بدن یا ساعات حیاتی آن ، همراه با تغییر در تعداد زیادی از عملکردهای بدن که ممکن است در طول روز نسبت به شب فعال باشد ، چندین عامل خارجی را کنترل کنید که مهمترین آنها نور و سر و صدا است. ترشح هورمون خواب (ملاتونین) در شب افزایش می یابد و در طول روز کاهش می یابد ، اما برای مبتلایان به این اختلال آیه معکوس می شود. و قرار گرفتن در معرض نور سطح هورمون خواب را در خون کاهش می دهد. از آنجا که هورمون خواب از غده pineal در مغز ترشح می شود و به عصب بینایی مرتبط است ، بنابراین قرار گرفتن در معرض نور شدید ترشح هورمون را کاهش می دهد.

روش های درمان :

1- نور درمانی : نور عامل اصلی تعیین ساعت حیاتی در بدن است. بنابراین ، فرد کم خواب موظف است هر روز یک ساعت از خواب بیدار شود و این به معنای ماندن زیر آفتاب نیست ، بلکه نشستن در کنار یک پنجره در نزدیکی طلوع آفتاب یا استفاده از یک نور مصنوعی قوی پایه و اساس درمان است و این توسط تحقیقات علمی بسیاری انجام می شود. قربانی می تواند از زمان خود برای مطالعه یا خواندن در حالی که در معرض نور است استفاده کند. از طرف دیگر توصیه می شود که یک ساعت یا دو ساعت قبل از خواب روشنایی کم و روشن باشد.

2- پیروی از تاریخ خواب و بیدار شدن از خواب: این سخت ترین کاری است که ما را در معالجه مصدوم راهنمایی می کند. که در آن مهم است که به پایبندی به خواب ثابت و بار بیدار شدن از خواب و ما می بینیم که برخی از پایبند مجروح به سیستم در طی روزهای هفته، اما بازگشت به بیدار ماندن تا دیروقت در تعطیلات آخر هفته با توجه به تعهدات اجتماعی و یا تمایل به ماندن بگیرید تا و زمان با کیفیت صرف با دوستان موجب شکست برنامه های درمان – اصلاح رفتار: این مهم است که او به پایبند است فرد مبتلا از نظر زمان خوردن و ورزش دارای پروتئین ثابت است. همچنین باید یک یا دو ساعت قبل از خواب استراحت کنید و فعالیت هایی که باعث تحریک و تحریک مغز یک ساعت قبل از خواب می شود ، مانند کار با رایانه یا صحبت کردن در تلفن یا بازی های ویدیویی را محدود کنید. شما باید تلویزیون را از اتاق آلوده نگه دارید.

3- چرت های روزانه: بسیاری از بیماران کمبود خواب شبانه را با خواب های طولانی در روز جبران می کنند که این مسئله باعث افزایش مشکل شده و باعث عدم توانایی خوابیدن در شب می شود. در صورت لزوم انجام چرت زدن ، نباید از نیم ساعت تجاوز کند و این امر مستلزم تعیین مصدوم و همکاری خانواده است. “Sleep disorders

4- محرک : مواد محرک همه نوع نباید تکثیر شود و هیچکدام از آنها نباید بعد از ظهر مصرف شوند زیرا اثر آنها ممکن است تا شب ادامه داشته باشد و باعث عدم توانایی خوابیدن در شب شود.

5 – تنظیم زمان خواب: یکی از مشکلات پیش روی مصدوم ، نحوه تنظیم زمان خواب در ابتدای خواب درمانی است در اوایل شروع درمان ، بنابراین توصیه می شود که والدین نوجوان آسیب دیده در ابتدای درمان ، هنگام احساس خواب ، فرزند خود را برای رهایی از خواب بگذارند ، اما او باید در صبح در ساعت مشخص بیدار باشد ، صرف نظر از تعداد ساعات خواب ، و سپس سعی کنید هر ساعت از خواب 10-15 ساعت تأمین کنید. یک شب تا زمان خواب برای تعهدات روزانه فرد مناسب است ، به طوری که او ساعت خواب کافی داشته باشد.

از اینکه زمان ارزشمندتان را به مطالعه این مطلب از سایت همسر تایم در رابطه با درمان اختلالات خواب در نوجوانان اختصاص دادید، بی نهایت سپاسگزاریم.

 

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *