طرز پخت کله پاچه خانگی {با عطر و طعم بی نظیر }

طرز پخت کله پاچه خانگی
Rate this post

طرز پخت کله پاچه خانگی

ما در این مقاله شما عزیزان را با طرز پخت کله پاچه خانگی با عطر و طعمی بی نظیر اشنا خواهیم کرد.

کله پاچه یکی از غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که معمولا به عنوان صبحانه استفاده می شود. در رابطه با اینکه کله پاچه یک غذای سودمند است و یا مضر بحث های زیادی شده ، ولی در مورد اینکه این غذا بسیار چرب است نظر همه یکسان است، به همین دلیل کسانی که دارای چربی بالا هستند بهتر است از مصرف این غذا خودداری کنند.

 

بیشتر بخوانید:

کدام میوه برای سرفه خشک مفید است موز یا انار ترش

روغن بابونه برای چی خوبه

 

 

کله پاچه یک غذای بسیار سنگین است و به همین دلیل اگر به عنوان صبحانه این غذا را میل بفرمایید قطعا دیگر برای صرف ناهار اشتهایی نخواهید داشت. نکته دیگر این است که در دستورهای خانگی در کله پاچه از نخود استفاده می شود ولی کله پاچه ای ها انرا بدون نخود درست می کنند، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کله پاچه در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۵ نفر
کله و پاچه کامل ۱ دست
نخود ۱۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد بزرگ
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت کله پاچه

مرحله 1

برای تهیه کله و پاچه خانگی ابتدا نخود را از شب قبل در یک کاسه آب می خیسانیم تا علاوه بر اینکه نفخش گرفته شود، زمان کمتری برای پخت نیاز داشته باشد. در صورت امکان باید چند بار آب موجود در کاسه نخود را عوض کنیم.

مرحله 2

در ادامه پس از اینکه کله و پاچه را تمیز کردیم، آنها را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و به اندازه ای آب می ریزیم که سطح آب چند بند انگشت بالاتر از کله و پاچه باشد، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش اید.

طرز پخت کله پاچه خانگی

زمانی که آب جوش امد، روی سطح آب را کف های قهوه ای رنگ پر می کند ، آب موجود در قابلمه را بیرون می ریزیم و مجددا پر میکنیم. این بار به اندازه ای آب پر می کنیم تا که دو سوم کله و پاچه ها زیر آب قرار بگیرد.

مرحله 4

مجددا قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید پیازها را ۴ قاچ یا ۵ قاچ می کنیم و به همراه دارچین، زردچوبه و نخودهای خیس خورده داخل قابلمه می ریزیم.

مرحله 5

بعضی افراد داخل کله پاچه از سیر هم استفاده می کنند که سلیقه ای می باشد و در صورتی که دوست دارید از سیر استفاده کنید می توانید آنها را در همین مرحله به قابلمه اضافه کنید. حالا درب قابلمه را می گذاریم تا کله پاچه بپزد.

 

طرز پخت کله پاچه خانگی

حالا حرارت زیر قابلمه را ملایم تر می کنیم تا کله پاچه با زمان کافی بپزد. بسته به حرارت شعله حدود ۴ تا ۶ ساعت زمان برای پخت کله پاچه زمان لازم است. بعد از پخت غذا می توانیم نمک را اضافه کنیم.

مرحله 7

توجه داشته باشید که اضافه کردن نمک در شروع پخت باعث می شود که کله پاچه زمان بیشتری برای پخت نیاز داشته باشد و حتی کمی سفت شود. در پایان کله پاچه را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه لیمو ترش تازه و نان سنگک میل می کنیم.

از اینکه زمان ارزشمندتان را به مطالعه این مطلب از سایت همسرتایم در رابطه با طرز پخت کله پاچه خانگی اختصاص دادید، بی نهایت سپاسگزاریم.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *