با کمبود انگیزه و نا امیدی در نوجوانان چگونه برخورد می کنید؟

نا امیدی در نوجوانان
Rate this post

با کمبود انگیزه و نا امیدی در نوجوانان چگونه برخورد می کنید؟

چه اتفاقی برای آن کودک افتاد که دیروز کنجکاو بود ، مشتاق یادگیری و کشف ، متعهد و کوشا … ناگهان به یک نوجوان تنبل ، افسرده تبدیل می شود ، از همه تحصیلات ممکن و افزایش آگاهی جدا می شود و حوصله هیچ کاری را ندارد؟ در این مطلب از سایت همسر تایم به به بررسی نا امیدی در بین نوجوانان خواهیم پرداخت و نحوه برخورد والدین با این شرایط را به شما خواهیم گفت.

 

 

بیشتر بخوانید:

مشکلات پوستی در نوجوانان  و بهترین روش های درمان آن

خطر اعتیاد به تلفن همراه در نوجوانان

 

 

به نظر می رسد چیزی ناقص است ! شاید این اشتیاق ، انگیزه یا حتی حرکت به سمت زندگی باشد. او در مدرسه می گوید که وقت خود را تلف می کند زیرا چیزی نمی آموزد بلکه از اهداف پنهان بر حذر دارد. از آنجا که دلیل واقعی وجود این شرایط و جلوگیری از هرگونه تلاش ممکن است ترس از مواجهه با چالش های جدید و حتی عدم موفقیت آنها باشد.

با این وجود ، عدم انگیزه یکی از مواردی است که همه نوجوانان با تفاوت آنها در برخی از دوران نوجوانی خود در معرض آن قرار می گیرند ، و اگرچه این یک مرحله انتقالی است ، اما بدون عواقبی نیست که ممکن است به طور کلی بر زندگی آنها تأثیر بگذارد ، مانند تاخیر در یادگیری ، از بین رفتن عادت به کار مداوم و نظم و انضباط و افتادن. در مارپیچ شکست و ناکامی ، به ذکر خطر بیزاری برای مطالعه نیست. نا امیدی در نوجوانان از جمله مواردی است که باید توسط والدین بسیار جدی گرفته شود و نباید به سادگی از کنار آن عبور کرد.

اما ، این مرحله بد را می توان به عنوان حقوقی مجاز به نوجوان در نظر گرفت ، مشروط بر اینکه در یک گفتگوی آزاد بین نوجوان و والدینش تنظیم شود تا از هرگونه محکومیت یا عواقب واقعی که ممکن است در آینده به او دلبسته شود ، جلوگیری شود. پس بی انگیزگی در نوجوانان به هر حال پیش خواهد آمد اما باید به درستی با آن برخورد شود

 

نا امیدی در نوجوانان ، یک مبارزه روزانه:

وقتی نوجوان ناامید شود فرق می کند. در سنی که وی در معرض تأثیرات بیرونی ، نیاز به استقلال ، ایجاد اعتماد به نفس و تمایل او برای پیوند دادن با همسالان است ، چیزی که نوجوان را به تدریج در معرض انزوا قرار می دهد ، که به ناچار زندگی او را تحت تأثیر قرار می دهد.

بنابراین والدین باید این وضعیت و علائمی را که حاکی از آن است از قبیل رد گفتگو ، طعن و تحریک ، وضعیت دلسردی ، متوقف کردن ورزش و فعالیت های فرهنگی مورد علاقه و تمایل به متوقف کردن انجام هر کاری و احساس خستگی مزمن و عزت نفس ، رصد کنند.

در مدرسه ، مانند افزایش مسئولیتهای دانشگاهی ، نوجوان رابطه مشارکتی را باطل می کند و بخشی از خود آگاهی خود را مهار می کند ، که روح رقابت و یادگیری را از بین می برد. سپس متوقف کردن نا امیدی در نوجوانان ، که با گذشت زمان رو به افزایش است ، دشوار می شود.

در جایی که متخصص تربیت رفتاری برای کودکان و نوجوانان تأیید می کند که بسیاری از نوجوانان از مشکل از بین رفتن انگیزه رنج می برند.

در اینجا این سؤال پیش می آید: چگونه می توان به نوجوانان کمک کرد تا حرکت خود را به پیش ببرند ؟

دلایل شخصی :

صحبت در مورد بحران بزرگسالی کافی نیست. شما باید به حوادثی که نوجوانتان تجربه کرده است توجه داشته باشید که مربوط به آب و هوا یا یک رویداد خاص خانوادگی ، درگیری بین دوستان ، آشفتگی در زندگی عاطفی او ، اغراق بیش از حد یک رویداد منفی ، دنباله ای از نمرات بد ، نمایش نادرست از یک مقام مدرسه است .
یک اتفاق جزئی گاهی اوقات کافی است ، گویی نوجوان شما منتظر است تا این رویداد را وارد حالت بی حالی ، تنبلی و از بین رفتن تمایل به زندگی کند.

از او بخواهید دلیل احتمالی تغییر رفتار خود را با توجه به اهمیت اعتماد به گفتگو مشخص کند ، اما بدون اینکه بخواهد جواب دهد در جایی که ممکن است در جواب شما نوعی اختیاری و دروغ ببیند ، در عوض از ابراز تمایل خود برای گوش دادن به او با توجه به شرایط او که دریغ از کمبود نیست دریغ نکنید. انگیزه های مداوم و لزوم هشدار دادن او به پیامدهای آن.
حریم خصوصی عدم انگیزه دانشگاهی:
آیا برای نوجوان شما کافی است که بخواهد تحصیل کند ؟ همه ما می دانیم که این مطالعه چالشی بزرگ برای نوجوان به شمار می رود ، به خصوص که او از این مرحله انتقالی عبور می کند ، از یک طرف انتظارات مبالغه والدین را می یابیم و از طرف دیگر حواس پرتی و وسایل فوری را پیدا می کنیم که بسیار قانع کننده هستند. که جهان تجارت از آن برای تأثیرگذاری بر نوجوانان استفاده می کند.

این مسئله باعث می شود که نوجوان بین تمایل به بی تفاوت بودن و بی دقتی از بین برود و هیچ مسئولیتی را به عهده نگیرد و دیدگاه والدینش نسبت به او و انتظارات آنها و در نتیجه نا امیدی در نوجوانان نمود زیادی پیدا می کند.

عدم انگیزه تحصیلی نیز ممکن است به دلایل شخصی باشد. مانند هر فعالیت دیگری که ممکن است به دنبال تعالی خود باشد ، انگیزه های یادگیری بستگی به ماهیت فرد ، تاریخ او ، میراث خانوادگی وی و نحوه درک زندگی و محیط اطراف خود دارد. به عنوان مثال ، نوجوانان قبل از ترس از شکست مساوی نیستند ، در بیشتر موارد ، آنها ترجیح می دهند از کار و تلاش نسبت به رویارویی با احتمال همسالان و والدین خود حکم کنند که مهارت ها و توانایی های آنها صلاحیت نیست ، بدنام شوند.

از این رو ، تنها راه حل پایدار و مؤثر با گفتگوی سازنده در ارتباط است تا بتواند کمبودها و بی انگیزگی در نوجوانان را برطرف کند.

انتخاب کنید و صبور باشید :
در مواجهه با کم تحرکی که نوجوان شما تجربه کرده است ، وسوسه شده است که از قدرت جزیره ای استفاده کنید که والدین بتوانند از آن استفاده کنند ، اما در این حالت و بیش از هر زمان دیگری ، نوجوان ممکن است عدم موفقیت خود را در پنهان کردن در پشت لذت های تحقیر آمیز و به راحتی در دسترس باشد که ممکن است ناامیدی خود را فراموش کند ، بنابراین صبور باشید و نباشید شما این کار را شخصاً انجام می دهید ، بلکه بیشتر از او بخواهید که انرژی و توانایی های خلاقانه خود را با اعتماد به نفس در جایی که قرار می دهید و حساسیت به او داشته باشید ، سرمایه گذاری کند ، زیرا این نوجوان حتی اگر می داند که خواسته های شما در کار است و به نفع اوست ، اگر از روش جزیره استفاده کنید ، به آن گوش نمی دهد.

احتیاط واجب است:
اگر می بینید که فرزند نوجوان شما بدون پیدا کردن راهی و یا ظهور آن انگیزه طولانی مدت ناگزیر به خالی می شود ، از پیشنهاد کمک خارجی نترسید با مراجعه به یک متخصص روانشناسی و رفتاری .
او ممکن است در ابتدا این ایده را رد کند ، اما این کار را به صورت آزمایشی مطرح می کند و هیچ کس او را مجبور نخواهد کرد اگر تصمیم بگیرد متوقف کند و این باید قبل از محاکمه شدن در مورد عدم موفقیت محاکمه شود.

ممکن است اولین کسی باشد که از بهره و بهره مندی از این تجربه غافلگیر شده است و هیچ چیز در آن وجود ندارد که باعث ترس یا اضطراب شود ، زیرا همه ما زمانی که نیاز به همراهی و کمک روانی داریم که توسط متخصصان انجام می شود ، روبرو می شویم. “Disappointment in teens

از اینکه زمان ارزشمندتان را به مطالعه این مطلب از سایت همسرتایم در رابطه با ” نا امیدی در نوجوانان ” اختصاص دادید، بی نهایت سپاسگزاریم.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *