7 نکته مهم که در اولین تجربه بارداری باید رعایت شود

اولین تجربه بارداری
Rate this post

7 نکته برای زنانی که برای اولین مرتبه، بارداری را تجربه می کنند

فهمیدن اینکه شما باردار هستید، ترکیبی عظیم از احساسات از جمله: شادی، استرس و نیاز به کمک را در شما به وجود می آورد. شما به احتمال زیاد با نزدیکترین دوستانتان که قبلاً دوران بارداری را تجربه کرده اند، مشورت می کنید. البته بهترین گزینه برای شما این است که زیر نظر یک پزشک توصیه های او را انجام دهید.
ما نیز در این مقاله از سایت همسرتایم، نکاتی که باید در اولین تجربه بارداری خود رعایت کنید را به شما می گوییم.

خوراکی های سالم و مغذی مصرف کنید
در تمام مدت حامله بودن، باید روزی 8 تا 10 لیوان آب بنوشید. باید مطمئن شوید که غذاهایی غنی از فولات مصرف می کنید. این مواد غذایی شامل: غلات، عدس، پرتقال، آب پرتقال و مارچوبه است. مصرف اسید فولیک در رشد لوله عصبی کودک بسیار مهم است. اسید فولیک همچنین برای ایجاد گلبول های قرمز بسیار حیاتی است.
مصرف ویتامین ها در این دوران بسیار حیاتی است. اما یادتان باشد که بدون تجویز پزشک در مصرف ویتامین ها زیاده روی نکنید چون مصرف افراطی برخی از آن ها مثل ویتامین A حتی گاهی باعث سقط جنین می شود.
به جای مصرف قهوه و مواد کافئین دار، میوه بخورید تا انرژی طبیعی به دست آورید. قندهای طبیعی موجود در موز و سیب می توانند سطح انرژی شما را که نزدیک به یک فنجان قهوه است، بالا ببرد.

در دوران بارداری از خود مراقبت کنید
سعی کنید در این دوران، در مکان هایی که نگرانی شما را زیاد می کند، وارد نشوید. از مصرف الکل بپرهیزید و از جمع افراد سیگاری فاصله بگیرید زیرا این ها مواردی است که بر سلامت شما و جنین تاثیر مستقیم می گذارد.
سعی کنید در دوران بارداری به جای اینکه زیاد بخورید، خوراکی های با ارزش غذایی بالا و کم کالری مصرف کنید مثل : ماهی، سبزیجات، لبنیات کم چرب و میوه.

در مورد افزایش وزن وسواس نداشته باشید
شاید قبول این مورد مخصوصا در اولین  تجربه بارداری سخت باشد اما این اتفاق خواهد افتاد و لازم است که در مورد آن وسواس نداشته باشید. مخصوصا در سه ماهه دوم بارداری، افزایش وزن در زنان باردار کاملا طبیعی می باشد زیرا که حالت تهوع هایی که در ابتدای بارداری ، به آن دچار بودید، از بین می رود و اشتهای طبیعی مادر، باز خواهد گشت. سعی کنید هیچ یک از وعده های غذایی شما در این دوران حذف نشود.
اما توجه به این نکته ضروری است که میزان طبیعی افزایش وزن در این دوران برای همه مادران یکسان نیست و در واقع به شرایط مادر، قبل از دوران بارداری “pregnancy” مربوط می شود. با پزشک خود در مورد تغذیه مناسب و میزان افزایش وزن نرمال در این دوران صحبت کنید.

ورزش های سبک را فراموش نکنید
ورزش کردن، شما را از استرس و نگرانی حفظ می کند و به کنترل وزنتان نیز کمک می کند. همچنین با انجام ورزش های سبک در این دوران، به گردش خون در بدنتان نیز کمک کرده اید. نوع ورزش ها نباید سنگین باشد. پیاده روی، یوگا و شنا از جمله فعالیت هایی است که به زنان باردار توصیه می شود اما قبل از انجام آن با پزشک خود مشورت کنید.

استراحت کافی داشته باشید
حتما در طول شبانه روز، حداقل 8 ساعت بخوابید. از انجام فعالیت های سنگین روزمره مانند شستن سرویس بهداشتی با جوهر نمک و یا بلند کردن اجسام سنگین در منزل، خودداری کنید. یادتان باشد استراحت کردن و دوری از فعالیت های پرخطر، باعث سلامت خود و کودکتان خواهد شد.

لباس های راحتی بپوشید
تقریبا از ماه چهارم به بعد، شکم بزرگتر می شود و نیاز است که لباس هایی بپوشید که در آن احساس راحتی می کنید. لباسی که می پوشید نباید به شکم و پاها بچسبد و زمان استفاده از آن راحت نشست و برخاست کنید و دست و پاگیر نباشد. پوشیدن لباس تنگ، آرامش را از مادر می گیرد و این نا آرامی روی جنین تاثیر می گذارد.

از کرم های ضد آفتاب استفاده کنید
پوست شما در دوران حاملگی، نسبت به آفتاب حساس تر می شود به همین علت احتمال آفتاب سوختگی و خشکی پوست در این دوران بیشتر می شود. از کرم های ضد آفتابی استفاده کنید که طبیعی هستند و از فرمولاسیون شیمیایی استفاده نمی کنند.

 

بیشتر بخوانید:

برای داشتن پوست جوان تر، چه خوراکی هایی بخوریم؟

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *