خواب زیاد در نوجوانان : دلایل و راه حل ها

خواب زیاد در نوجوانان
5/5 - (1 امتیاز)

خواب زیاد در نوجوانان

خواب برای همه اسباب راحتی است و زمان خواب برای بسیاری از افراد مایه خوشحالی است به جز کودکانی که در تلاش برای طولانی شدن زمان بازی و انجام فعالیت های حیاتی برای جلوگیری از خواب می توانند همه تلاش خود را انجام دهند. اما وقتی پسری بزرگ شد ، به سختی می توانید او را از رختخواب بلند کنید . این پدیده به چه عواملی بازمی گردد و چگونه می توان آن را درمان کرد؟ در این مطلب از سایت همسرتایم به بررسی خواب زیاد در نوجوانان خواهیم پرداخت.

 

 

بیشتر بخوانید :

پدر و مادر چگونه با افسردگی در نوجوانان برخورد کنند ؟

مرحله بلوغ چیست و چه تغییراتی با آن همراه است؟

 

هورمون ملاتونین
پسر کوچک شما در سن 3 سالگی قبل از سحر شما را بیدار می کرد و امروز او بی نهایت می خوابد و شما فکر می کنید که اگر غروب طولانی نشود ، او زود بیدار می شود ، اما خوابیدن شما را متعجب می کند. پس آیا او تنبل است؟

در حقیقت ، در هنگام خواب یک نوجوان ، مغز او فرایندهایی را انجام می دهد که او را ملزم به خواب طولانی تر می کند ، بنابراین اگر بیدار شدن از خواب بیدار شود منجر به خواب زودتر او می شود.

چرا؟ خواب آلودگی توسط هورمون خواب آور ملاتونین ایجاد می شود که توسط بدن یک نوجوان دو ساعت دیرتر از زمان عادی دفع می شود ، که این امر بر برنامه خواب او تأثیر می گذارد ، بنابراین ما نوجوان را با قدرت کامل در هنگام خواب می یابیم ، در حالی که صبح او را از خواب بیدار می بینیم که او خسته است.

چند راه حل
اگر یک نوجوان در طول هفته در اواخر شب به خواب رود ، احتمال دارد که در زمان لازم برای نه ساعت خوابیدن ، مقدار مناسبی را نخوابد. به او بگویید که برای حفظ سلامتی خود زمان مشخصی را تعیین کند و هر روز آن را دنبال کنید و به او توصیه کنید قبل از خواب از نوشابه و کافئین صرف نظر کند.

علاوه بر این ، بهتر است از بازی های الکترونیکی و رایانه ای که بیش فعالی را ترغیب می کند ، خودداری کند ، در عوض به او توصیه کند کتاب بخواند یا فعالیتی آرام که او را برای خواب آماده می کند انجام دهد. صبح ها ، برای شروع پر انرژی ، شیر گرم ، میوه ها و غلات را به او پیشنهاد دهید. در روزهای مدرسه بهتر است از خواب طولانی بعد از ناهار خودداری کنید تا از خواب شبانه دچار مشکل نشوید.

اما در شرایطی که نوجوان احساس خواب آلودگی دائمی می کند ، به وضعیت او توجه کنید زیرا ممکن است دچار افسردگی شود که او را به خواب مداوم سوق دهد ، بنابراین مراقب باشید و با پزشک خود مشورت کنید.

نظر خود را در مورد این موضوع به اشتراک بگذارید و در مورد سایر عادت های نوجوان خود و نحوه برخورد با آنها صحبت کنید.

 

از اینکه زمان ارزشمندتان را به مطالعه این مطلب از سایت همسرتایم اختصاص دادید، بی نهایت سپاسگزاریم.

 

منبع :

https://www.mayoclinic.org/healthy-lifestyle/tween-and-teen-health/in-depth/teens-health/art-20046157

5/5 - (1 امتیاز)
یک نظر برای "خواب زیاد در نوجوانان : دلایل و راه حل ها" ارسال شده
  1. حمید سلیمی گفت:

    سلام لطفا راحل این مورد را نیز بیان کنید چون چند ماهی است که پسر پانزده ساله ما به صورت غیر طبیعی میخوابد .ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *