برای قطع پریودی چه قرصی بخوریم { 100% کاربردی }

برای قطع پریودی چه قرصی بخوریم
2/5 - (4 امتیاز)

برای قطع پریودی چه قرصی بخوریم

در این مطلب از سایت همسرتایم به این سوال که برای قطع پریودی چه قرصی بخوریم می پردازیم.

همچنین بخوانید:

چه چیزی آب زن را زیاد میکند

کدام رنگ خون پریود خطرناک است

 

قطع خونریزی پریود با قرص جزو روش‌های رایج دارویی است که از آن طریق برای کنترل شدت و مدت زمان خونریزی و سریع ترین روش باز شدن قاعدگی در زنان استفاده می‌شوند. قرص‌های رایجی که در این زمینه استفاده می‌شود حاوی هورمون‌هایی مثل اسپیرونولاکتون، لوونورژسترول یا نورثیندرون هستند که با تأثیر بر روی هورمون‌های مربوط به تنظیم پریود، باعث کاهش شدت و مدت زمان خونریزی در زنان می‌شوند.

به‌طور کل مصرف قرص‌های ضد بارداری می‌تواند بهبود علائمی مانند درد شدید و ترشحات واژینال ناهنجار که همراه با خون ریزی پریود است شود.

دقت کنید که این قرص‌ها برای همه افراد مناسب نیستند و ما سعی می‌کنیم مفصلا به این موضوع و همین‌طور به مواردی همچون روش اورژانسی قطع پریود با قرص، آمپول برای قطع خونریزی قاعدگی، برای قطع خونریزی قاعدگی چه بخوریم و همین‌طور روش‌های درمانی دیگر به جز مصرف قرص بپردازیم.

قطع خونریزی با قرص‌های پریود می‌تواند برای زنانی که با شدت بالا و همین‌طور در دوره طولانی مدت دچار خونریزی شده‌اند و یا افرادی که به دلیل بیماری‌هایی مانند فیبروم، پلیپ، ویروس پاپیلومای انسان و موارد دیگر با خون ریزی پریود شدید مواجه هستند، مفید باشد البته در صورتی که به درستی و تحت نظارت پزشک مصرف شوند. به‌طور کلی مواردی همچون بهبود شرایط زندگی، کاهش مدت، زمان و شدت خونریزی از جمله موارد مهمی هستند که با استفاده از دارو به‌دست می‌آید.

نباید فراموش کرد که قرص‌های قطع خون ریزی پریود گاهی همراه با عوارض جانبی هستند. عوارض جانبی شایع شامل سردرد، تهوع، افزایش وزن، سرگیجه، تغییرات خلقی، درد شکمی، خشکی دهان، کاهش میل جنسی و خارش است که برخی از زنان را در برمی‌گیرد. بهترین کار برای اطمینان از این‌که قرص‌های قطع خون ریزی پریود مناسب برای شما هستند یا نه، مراجعه به پزشک زنان برای بررسی بیشتر و دقیق‌تر مشکل است.

 

آشنایی با روش اورژانسی قطع پریود با قرص

روش اورژانسی قطع پریود با قرص با استفاده از چند نمونه قرص امکان‌پذیر است. قرص‌های قطع خون ریزی پریود به عنوان قرص‌های هورمونی  شناخته می‌شود. این قرص‌ها برای کاهش شدت و مدت زمان خون ریزی پریود به صورت اورژانسی در موارد ضروری مانند مسافرت، فعالیت‌های ورزشی، مراسم عروسی و… استفاده می‌شوند.

بیشتر قرص‌های قطع خونریزی حاوی هورمون‌هایی مثل لوونورژسترول، نورثیندرون و یا اسپیرونولاکتون هستند. این هورمون‌ها با تأثیر بر روی سطح هورمون‌های مربوط به تنظیم پریود، موجب کاهش شدت و مدت زمان خونریزی می‌شوند.

در روش اورژانسی قطع پریود با قرص توسط داروهای هورمونی، تمامی موارد مصرف دارو می‌بایست تحت نظارت پزشک باشد و به صورت خودسرانه استفاده نشود. همچنین از این روش باید به عنوان یک راه‌کار موقت استفاده شود و برای مدت طولانی به عنوان یک روش پایدار برای کنترل پریود مناسب نیست.

قرص‌های قطع خونریزی هورمونی برای زنانی که دچار بیماری‌هایی مانند فیبروم، پلیپ، ویروس پاپیلومای و سایر بیماری‌های مشابه هستند، مناسب نیست. به علاوه این‌که در صورت عدم توجه به موارد ذکر شده، ممکن است عوارض جدی را شاهد باشیم.

قبل از استفاده از قرص‌های اورژانسی جهت قطع پریود، باید به متخصص زنان مراجعه کنید تا تمامی جزئیات و عوارض مربوط به استفاده از این قرص‌ها  با شما مطرح شود. پزشک شما باید بررسی کند که آیا شما در شرایط مناسبی برای استفاده از این قرص‌های اورژانسی هستید یا خیر.

علاوه بر این، اگر در حال حاضر در حال مصرف داروهای دیگر هستید و یا حتی بیماری خاصی دارید می‌بایست به پزشک خود اطلاع دهید. در صورتی که پزشک شما تصمیم گفت که شما از قرص‌های اورژانسی پریود مصرف کنید، باید برای مصرف این نوع داروها دقیقاً دستورات پزشک را دنبال کنید.

برای قطع خونریزی پریود با قرص از چه داروهایی استفاده می‌شود؟

پریود (دوره‌ی قاعدگی) یک فرایند طبیعی در بدن زنان است، که معمولاً هر 28 تا 35 روز یکبار رخ می‌دهد و در این دوره با خونریزی از لایه‌ی درونی رحم همراه است. در برخی موارد، خون ریزی پریود به شدت افزایش پیدا می‌کند و ممکن است به حدی برسد که عملکرد روزانه‌ی فرد را دچار مشکل کند.

در این موارد، کاهش خونریزی و کنترل آن با کمک گرفتن از داروهای مناسب می‌تواند تا حد زیادی از مشکل به‌وجود آمده را برطرف نماید اما در این دوران چه داروهایی باید مصرف شود؟ داروهای لازم در ادامه تک به تک بررسی خواهد شد اما شما هرگز نباید به شکل خودسرانه هنگام خون ریزی پریود از این داروها استفاده کنید بلکه مشورت و تجویز پزشکی امری مهم است.

ترانکسامیک اسید: این دارو یک آنتی‌فیبرینولیتیک است که با کاهش فعالیت فیبرینولیز (مکانیسم اصلی خونریزی)، به کاهش شدت و مدت زمان خون ریزی پریود کمک می‌کند. این دارو به صورت قرص 500 میلی‌گرمی مصرف می‌شود و هر 6 تا 8 ساعت یکبار می‌تواند مصرف شود.

اسید امینوکاپرویک: این دارو نیز یک آنتی‌فیبرینولیتیک است و با کاهش فعالیت فیبرینولیز، به کاهش شدت و مدت زمان خون ریزی پریود کمک می‌کند. این دارو به شکل قرص 500 میلی‌گرمی مصرف می‌شود و هر 6 تا 8 ساعت یکبار بهتر است که مصرف شود.

دانازول: این دارو یک لوپرولید است و با کاهش سطح هورمون‌های جنسی (استروژن و پروژسترون) در بدن به کاهش خون ریزی پریود کمک می‌کند. دانازول به صورت قرص 200 میلی‌گرمی مصرف می‌شود و به دلیل اثرات جانبی قابل توجه، تنها در موارد خاصی توسط پزشکان تجویز می‌شود.

نورتیندرون: این دارو نیز جزو لوپرولیدها است که با کاهش سطح هورمون‌های جنسی (استروژن و پروژسترون) در بدن به کاهش خون ریزی پریود کمک می‌کند. این دارو معمولا به صورت تزریق زیرپوستی یکبار در ماه مصرف می‌شود.

اتامنیک اسید: این دارو جزو آنتی‌فیبرینولیتیک‌ها است که با کاهش فعالیت فیبرینولیز، به کاهش شدت و مدت زمان خون ریزی پریود کمک می‌کند. این دارو به صورت قرص 500 میلی‌گرمی مصرف می‌شود و هر 6 تا 8 یکبار باید می‌بایست مصرف شود.

از اینکه زمان ارزشمندتان را به مطالعه این مطلب از سایت همسرتایم در رابطه با این سوال که برای قطع پریودی چه قرصی بخوریم اختصاص دادید، بی نهایت سپاسگزاریم.

2/5 - (4 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *