رابطه جنسی در دوران بارداری { صفر تا 100 رابطه در بارداری}

رابطه جنسی در دوران بارداری
Rate this post

حدود رابطه زناشویی در دوران بارداری

یکی از سوالاتی که بسیاری از زنان باردار می پرسند این است که آیا در این دوران می توانند با همسرشان رابطه جنسی داشته باشند؟ آیا مقاربت و نزدیکی به جنین یا مادر آسیبی وارد می کند؟ تغییراتی که در میل جنسی آنها به وجود می آید طبیعی است؟
این سوالات، نگرانی بسیاری از مادران باردار است که از پزشکان می پرسند. ما در این مقاله از سایت همسرتایم قصد داریم حدود رابطه جنسی در دوران بارداری “sex during pregnancy” را بررسی نماییم.

رابطه جنسی در بارداری معمولا برای مادران مشکل ساز نیست وخطری به وجود نمی‌آورد مگر اینکه بنا به شرایط خاص پزشک آن را ممنوع کرده باشد.
رابطه جنسی در هیچ دوره‌ای از بارداری‌های معمولی برای جنین خطری ندارد. جنین توسط ماهیچه‌های قدرتمند، مایع آمنیوتیک و عضله ای دوگانه که به اطراف پیچیده شده است، محافظت می‌شود.

بعضی از زن و شوهران فکر می‌کنند که فعالیت جنسی یا رسیدن به ارگاسم ممکن است به جنین آسیب بزند یا احتمال سقط جنین و زایمان زودرس را بالا ببرد. اما در یک بارداری سالم هیچ کدام از این احتمالات به واقعیت تبدیل نخواهند شد.

 

چه زمانی رابطه جنسی ممنوع است؟

بسیاری از تحقیقات علمی به این نتیجه رسیده اند که رابطه جنسی در دوران بارداری طبیعی است و هیچ آسیبی برای زن یا جنین او ندارد. این مطالعات به اتفاق آرا موافق هستند که مواردی وجود دارد که در آن رابطه جنسی برای سلامت زن و جنین او مضر است، از جمله: زمانی که زنی قبلاً از سقط های مکرر یا زایمان زودرس رنج می برد. جفت غیر طبیعی است. خونریزی در دوران بارداری. ظاهر آب تولد. اگر شوهر مبتلا به بیماری های مسری جنسی مانند تبخال و کلامیدیا باشد که ممکن است این بیماری ها را به زن و در نتیجه به جنین منتقل کند و باعث بیماری های جدی شود.

 

در صورت عدم وجود هر یک از این موارد یا دلیل دیگری که توسط پزشک متخصص تشخیص داده می شود، ترس از رابطه جنسی بین همسران در دوران بارداری غیر قابل توجیه است و ممکن است به جدایی عاطفی و برخی تنش ها بین همسران منجر شود.

در تكرار رابطه در دوران بارداري بين زوجين تفاوت وجود دارد، در صورتي كه همسران با هم توافق داشته باشند و زبان گفت و گو بين آنها حاكم باشد و هر يك از طرفين خواسته ها و نگراني ها و يا ترس هاي خود را از تمرين بيان كنند، ميزان تكرار رابطه بهتر است. و رابطه زناشویی موفقی را حفظ می کنند .

 

زنان بارداری هستند که از کمبود میل جنسی در دوران بارداری شکایت دارند.این یک امر طبیعی است که ممکن است ناشی از تغییرات هورمونی در دوران بارداری باشد.بیشتر مطالعات نشان داده اند که میل در زنان افزایش می یابد و در مرحله دوم بارداری به اوج خود می رسد. بنابراین، شوهر باید وضعیت روحی و روانی زن باردار را درک کند و سعی کند به او کمک کند تا میل همسر خود را به درستی ارضا کند.

در نهایت داشتن رابطه طبیعی در تمام دوران بارداری و با در نظر گرفتن وضعیت روحی و روانی خانم اشکالی ندارد و اگر خواستار عدم آمیزش باشد، شوهر باید این را بفهمد و این سوال که چه زمانی باید قطع رابطه کند. همان طور که اشاره کردیم وجود مشکل ارگانیک مانند خونریزی یا نقص جفت یا سابقه سقط جنین یا زایمان زودرس است و در صورت وجود دلیل پزشکی در ماه های آخر می توان آن را متوقف کرد.

 

شما می توانید در دوران بارداری از یک رابطه جنسی فوق العاده لذت ببرید و رابطه خود را با همسرتان تقویت کنید، زیرا میل جنسی شما در دوران بارداری در نتیجه افزایش شدید هورمون ها می تواند افزایش یابد و شعله ور شود. با افزایش اندازه سینه‌ها و نوک سینه‌ها، حساس‌تر می‌شوند و در نتیجه احتمال تحریک شدن بیشتر می‌شوند. عدم وجود نوسانات خلقی و درد در نتیجه یائسگی در طول بارداری که منجر به تمایل شما به رابطه جنسی می شود. افزایش جریان خون به اندام تناسلی را فراموش نکنید که باعث افزایش میل جنسی می شود، علاوه بر این افزایش ترشحات واژن که روند رابطه جنسی را بدون درد تسهیل می کند و باعث می شود صمیمیت را بدون اضطراب و ترس بپذیرید.

 

میل جنسی چقدر طول می کشد؟

متأسفانه میل جنسی در طول بارداری با همان عجله ادامه نمی یابد، زیرا در دوره های حالت تهوع، اختلالات گوارشی، گرفتگی دستگاه تناسلی یا خستگی این میل فروکش کرده و به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.

 

در سه ماهه اول بارداری

میل جنسی به دلیل تهوع صبحگاهی، اختلالات گوارشی، نوسانات خلقی، خستگی و به طور کلی فرسودگی کاهش می یابد.

 

در سه ماهه دوم بارداری

میل جنسی در این دوران به دلیل افزایش جریان هورمون ها، سبکی حالت تهوع صبحگاهی و خستگی عمومی به وضوح و به طور محسوسی افزایش یافته و شعله ور می شود.

 

در سه ماهه آخر بارداری

میل جنسی در این دوره از یک زن به زن دیگر متفاوت است. برخی از زنان در این مرحله هنوز تمایل زیادی به رابطه جنسی دارند. اما برخی از خانم ها در اثر تغییر فرم بدن، بزرگ شدن شکم، ترس، از دست دادن اعتماد به نفس و انتظار برای لحظه زایمان، تمایل خود را از دست می دهند.

 

رابطه جنسی چه فوایدی دارد؟

آمیزش در دوران بارداری فواید زیادی دارد، به ویژه تسهیل در روند زایمان، به ویژه زمانی که در ماه های آخر بارداری رابطه جنسی منظمی داشته باشید و رابطه جنسی، سلامت رابطه شما با همسرتان و صمیمیت بین شما را حفظ می کند و سلامت روانی را بهبود می بخشد. زن باردار

 

مقاربت در دوران بارداری از روز اول تا زمان تولد کاملا بی خطر است، زیرا آلت تناسلی از واژن فراتر نمی رود و به جنین احاطه شده توسط غشای آمنیوتیک نمی رسد و مخاط غلیظی که دهانه رحم را می بندد و عضلات قوی رحم به عنوان اضافی عمل می کند. محافظت از جنین

 

بهترین پوزیشن ها در دوران بارداری کدام اند؟

گاهی اوقات، زمانی که بارداری به دلایلی ناپایدار است، یا زمانی که وضعیت سلامتی مادر ناپایدار است، یا زمانی که دهانه رحم برای حفظ بارداری بسته شده است، پزشک متخصص ممکن است از رابطه جنسی در طول بارداری یا برای مدت معینی جلوگیری کند. حفظ ایمنی بارداری

 

شما و همسرتان بهترین پوزیشن های جنسی را که در دوران بارداری به شما آرامش می دهد، کشف می کنید که می تواند به شرح زیر باشد.

 

موقعیت زن بالا که در آن زن در بالا قرار دارد، یکی از بهترین موقعیت ها برای آمیزش در دوران بارداری به شمار می رود، زیرا به زن اجازه می دهد تا بدون فشار به شکم یا ایجاد درد، بر روند جنسی کنترل داشته باشد.

 

حالت پهلو که در آن زن به پهلو می خوابد نیز وضعیتی راحت است زیرا در این حالت فشاری به شکم و رحم وارد نمی شود.

 

وضعیت سنتی مرد در بالا، می توان آن را در ابتدای بارداری زمانی که اندازه شکم افزایش نیافته تمرین کرد، اما با در نظر گرفتن اینکه از تیزبینی و خسته کردن خود جلوگیری کنید.

 

در رابطه جنسی در بارداری به چه نکاتی باید توجه کرد؟

باید از انجام هر گونه حرکات خشونت آمیز خودداری کنید و در صورت احساس درد، خونریزی یا گرفتگی شدید به پزشک متخصص مراجعه کنید. شوهر باید الزامات این مرحله جدید را اجرا کند . همچنین زن باردار باید سلامت عمومی خود را حفظ کند، رژیم غذایی مناسب را رعایت کند و دستورات پزشک را رعایت کند تا تا لحظه زایمان ایمن بدون خطر رابطه جنسی داشته باشد.

 

 

 

ارتباط زایمان زودرس با رابطه جنسی
تحقیقات زیادی نشان می دهد که رابطه جنسی در دوران بارداری باعث زایمان زودرس یا به دنیا آوردن نوزاد نارس نمی‌شود؛ اما پزشک باید تشخیص دهد که این مسئله برای چه کسی خطرناک و برای چه کسی بی خطر است. همچنین پزشک تشخیص می دهد که چه کسی باید در اواخر دوران بارداری یا چه کسی باید در تمام دوران بارداری اش از نزدیکی خودداری کند.

 

مقاربت در اواخر دوران بارداری
ممکن است که ارگاسم یا دخول در اواخر دوران بارداری دردسرساز شود و برکستون هیکس را تحریک کند. برکستون هیکس ، انقباض و حالت فشردگی است که بعضی از زنان در اواخر دوران بارداری‌شان تجربه می‌کنند. با وجود این، این انقباض‌ها برای جنین ضرری ندارد و نباید بابت آن نگران باشید.

 

بهترین پوزیشن نزدیکی در دوران بارداری
در اواخر دوران بارداری، باید حالت‌هایی را انتخاب کنید که در آنها کمترین فشار به شکم‌تان وارد می‌شود. اگر خانم‌های باردار به پشت دراز بکشند، وزن جنین به اندام‌های داخلی فشار وارد می‌کند.

 

رابطه دهانی
رابطه دهانی در دوران بارداری خطری ندارد و کاملا ایمن است به شرط اینکه مرد به داخل واژن همسرش هوا وارد نکند؛ چون این کار باعث می‌شود رگ‌های خونی بسته شود و خون نتواند به راحتی در داخل رگ‌ها حرکت کند و ممکن است جان مادر و جنین را به خطر بیندازد.

 

نزدیکی از پشت در دوران بارداری
رابطه جنسی از مقعد برای جنین ضرری ندارد. اما اگر به هموروئید بارداری مبتلا شده‌اید، ممکن است در زمان برقراری رابطه جنسی از مقعد آزار ببینید. بعد از این رابطه، نباید دخولی در واژن صورت بگیرد؛ چون با این کار باکتری‌ها از مقعد به واژن وارد و در آنجا پخش می‌شوند. در این صورت، احتمال ابتلا به عفونت بالا می‌رود.

 

زمان هایی که نباید آمیزش جنسی داشته باشید

اگر شما این شرایط را دارید، پزشک ممکن است شما را از داشتن رابطه جنسی منع کند:
در صورتی که دوقلو باردار هستید
در صورتی که دهانه رحم مستعد باز شدن است
داشتن سابقه زایمان زودرس
خون‌ریزی زیاد و یا خون‌ریزی بی دلیل از واژن
ترشح آب از داخل واژن
زمانی که از داخل شکم آب ترشح می‌شود، احتمال ابتلا به عفونت افزایش می یابد.
یک خانم باردار باید مراقب عفونت‌های ناشی از نزدیکی باشد تا بتواند از خود و جنین مراقبت کند. به همین دلیل، باید از روش‌های مطمئنی مانند کاندوم استفاده شود.

تأثیر بارداری بر میل جنسی

بارداری در رابطه جنسی شما تأثیرات گوناگونی دارد و برای این مسئله پاسخ مشخصی وجود ندارد.
افزایش هورمون‌ها و بالا رفتن گردش خون باعث می‌شود که تمایلات جنسی شما به ویژه در سه ماه دوم افزایش پیدا کند.
ممکن است بعضی‌ها در دوران بارداری تمایل خیلی کمی به آمیزش جنسی داشته باشند. این مسئله به دلیل تغییراتی است که در هورمون‌های آنان به وجود می‌آید. این افراد در بدن‌شان احساس ناراحتی می‌کنند، سطح انرژی‌شان پایین می‌آید و یا بدن درد دارند.

بارداری همچنین می‌تواند بر تمایلات جنسی همسرتان نیز تأثیر بگذارد. بعضی از افراد در دوران بارداری احساس می‌کنند که همسرشان جذابتر از قبل شده است. در واقع، تغییرات فیزیکی بدن خانم‌ها مانند افزایش سایز سینه، موجب بروز چنین احساسی می‌شود. در بعضی موارد، در دو طرف نگرانی‌هایی به وجود می‌آید که باعث می‌شود با یکدیگر رابطه سردی داشته باشند. در این شرایط باید درباره نزدیکی دید بازتری داشته باشید و به طرف مقابلتان اجازه دهید تا احساس راحتی کند.

فواید رابطه جنسی در دوران بارداری

ارگاسم بیشتر: افزایش گردش خون باعث می‌شود که زنان راحتتر از همیشه به ارگاسم دست پیدا کنند.
خوش اندام شدن: در رابطه جنسی کالری می‌سوزانید و هر دو نفر از این طریق اندام بهتری پیدا می‌کنند.
وابستگی به همسر: بعضی از زوج‌هایی که در دوران بارداری با یکدیگر رابطه برقرار می‌کنند، به هم نزدیکتر می‌شوند.
تقویت سیستم ایمنی بدن: نتایج یک تحقیق در سال 2004 نشان می دهد که رابطه جنسی در این دوران باعث ترشح یک آنتی بادی است که از سرماخوردگی و عفونت جلوگیری می کند.
احساس آرامش: وقتی شما به ارگاسم می‌رسید، در بدن‌تان اندروفین آزاد می‌شود که به کمک آنها مادر و جنین احساس خوشحالی و آرامش می‌کنند.
در یک بارداری سالم، رابطه جنسی هیچ خطری برای مادر و جنین ندارد. اگر خانمی دچار هر گونه درد غیرمعمول یا خون‌ریزی در دوران بارداری شد، باید خیلی سریع مشکلات خود را با پزشک در میان بگذارد.

رابطه جنسی بعد از زایمان

همه خانم‌هایی که به تازگی زایمان می‌کنند، بعد از زایمان وارد دوران نقاهت می‌شوند و نیاز دارند که بیشتر استراحت کنند. آنها باید به بدن‌شان اجازه احیای دوباره بدهند. در این زمان، دهانه رحم تنگ می‌شود، خون‌ریزی‌های ناشی از زایمان قطع شده و شکاف واژن بهبود پیدا می‌کند.
هر زمانی که خانم‌ها احساس آمادگی کردند، می‌توانند وارد رابطه شوند. خستگی و انرژی صرف شده در دوران بارداری باعث می‌شود که زنان تا مدت‌ها بعد از زایمان، از برقراری رابطه جنسی خودداری کنند. ممکن است خانمی در دوران بارداری، متوجه تغییراتی در تمایلات جنسی‌اش شود. سعی کنید خیلی راحت با همسرتان صحبت کنید تا بتوانید رابطه سالمی را در دوران بارداری پشت سر بگذارید.

 

از اینکه زمان ارزشمندتان را به مطالعه این مقاله از سایت همسرتایم اختصاص دادید بی نهایت سپاسگزاریم.

 

بیشتر بخوانید:

افسردگی بعد از زایمان و روش های درمان آن

علائم افسردگی کودکان و روش های درمان آن

چرا ازدواج نوبتی سنّت اشتباهی است؟

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *