عوارض قرص های اورژانسی ضد بارداری برای خانم ها

عوارض قرص های اورژانسی
5/5 - (2 امتیاز)

عوارض قرص های اورژانسی ضد بارداری

برخی از زوجین با وجود عوارض جانبی قرص اورژانسی ، از این قرص ها به عنوان راهی برای جلوگیری از بارداری استفاده می کنند. در این مطلب از سایت همسر تایم قصد داریم عوارض قرص های اورژانسی ضد بارداری توسط خانم ها در شرایطی مانند پاره شدن کاندوم برای جلوگیری از بارداری ناخواسته استفاده می شود. مصرف خودسرانه و بیش از حد نه تنها احتمال بارداری را کاهش نمی دهد بلکه با ایجاد اختلال در هورمون های زن باعث خلق و خوی و عملکرد جنسی زن می شود.

 

 

سایر مطالب پیشنهادی همسرتایم :

علت بوی بد واژن در زنان و بهترین روش های از بین بردن آن

بنابراین ، هرگز نباید از قرص های اورژانسی به عنوان پیشگیری از بارداری طبیعی استفاده شود. در اینجا عوارض قرص های اورژانسی ضد بارداری آورده شده است ، اما این عوارض جانبی به روش های مختلف می تواند در بدن شما ایجاد شود. اگر بعد از انجام این کار تغییراتی در خود مشاهده کردید ، برای بررسی و حل مسئله به مشاوره جنسی مراجعه کنید.

معرفی قرص های اورژانسی
قرص اورژانسی ، همانطور که از نامش پیداست ، یک روش اضطراری پیشگیری از بارداری است. به عنوان مثال ، روش جلوگیری از بارداری ممکن است شکست بخورد یا خطایی در محاسبه زمان تخمک گذاری رخ دهد. همچنین ، برخی از زوجین روش طبیعی پیشگیری از بارداری دارند که می تواند اشتباهات زیادی را مرتکب شود.

در این حالت ، زن می تواند از قرص های اورژانسی بعد از رابطه جنسی استفاده کند. بخاطر داشته باشید که فقط مجاز به مصرف سه تا چهار قرص اورژانسی در سال هستید. در غیر این صورت ، مشکلات جدی بوجود می آیند ، یکی از آنها تغییرات هورمونی است.

قرص اورژانسی یک هورمون پروژسترون است که در درجه اول برای جلوگیری از تخمک گذاری در چرخه قاعدگی کار می کند. قرص اورژانس باعث ضخیم شدن و سفت شدن مایع واژن می شود و از رسیدن اسپرم به تخمک برای لقاح جلوگیری می کند و با پوشاندن دیواره رحم از کاشت و رشد جنین جلوگیری می کند.

با این حال ، قرص های اورژانسی ممکن است برای افرادی که بیش از 74 کیلوگرم وزن دارند یا در ماه گذشته داروی دیگری مصرف کرده اند ، موثر نباشد. روش های زیادی برای جلوگیری از بارداری وجود دارد که زنان دارای اضافه وزن می توانند از آنها استفاده کنند.

 

عوارض جانبی قرص های اورژانسی :

عوارض جانبی قرص های اورژانسی شامل موارد زیر است:

سرگیجه و سردرد

_ حالت تهوع

درد شکم و رحم

تأخیر در قاعدگی یا قاعدگی شدید

خونریزی رحم

خستگی

حساسیت قفسه سینه

و در حدود 1 تا 10 درصد از شرکت کنندگان ، عوارض جانبی دیگری مانند اسهال ، استفراغ و قاعدگی دردناک طی 48 ساعت اتفاق می افتد.

در صورت بدتر شدن علائم فوق ، باید به پزشک مراجعه کنید. در صورت داشتن درد شدید معده ، به خصوص 3 تا 5 هفته پس از مصرف ، به پزشک مراجعه کنید.

قرص های اورژانسی چرخه قاعدگی شما را مختل می کنند ، اما اگر پریود شما بیش از 7 روز به تأخیر افتاد ، با پزشک خود مشورت کنید یا از آزمایش های بارداری استفاده کنید.

عوارض قرص اورژانسی وضعیت احتیاط را افزایش می دهد.

 

قرص اورژانسی فقط برای پیشگیری از بارداری است و اگر لقاح صورت گرفته باشد ، قرص اورژانسی تاثیری ندارد و باید در دوران بارداری از آن اجتناب شود. همچنین ، به دلیل عوارض جانبی لوونورژسترل ، نباید از آن به عنوان یک روش پیشگیری از بارداری استفاده کرد.

قرص های اورژانسی تاثیری در جلوگیری از انتقال بیماری های مقاربتی مانند ایدز یا کلامیدیا ندارند.

 

اگر حساسیت یا تداخل دارویی دارید ، قبل از استفاده با پزشک خود مشورت کنید و علائم آلرژی خود را با او در میان بگذارید.

اگر پزشک این دارو را برای شما تجویز کرده است ، هرگز دوز خود را تغییر ندهید.

شما باید اطمینان حاصل کنید که این دارو با تمام مواد یا داروهایی که مصرف می کنید سازگار است.

استفاده مکرر از این دارو برای جلوگیری از بارداری یک روش خطرناک و نامناسب است.

در صورت شیردهی برای کودک خطرناک است. بنابراین ، قبل از استفاده با یک متخصص یا متخصص اطفال تماس بگیرید.

چرا بارداری با وجود مصرف قرص های اورژانسی اتفاق می افتد؟

در بسیاری از موارد ، بارداری با وجود مصرف قرص های اورژانسی اتفاق می افتد. دلایل این موارد عبارتند از:

 

1. آغاز تخمک گذاری
اگر قرص اورژانسی بعد از لقاح و بارداری مصرف شود ، تأثیری نخواهد داشت. با این حال ، مرد زمان لقاح را نمی داند ، اما برای پیشگیری بهتر است بلافاصله پس از رابطه جنسی بدون محافظت از قرص استفاده شود. این قرص زمانی کار می کند که چرخه تخمک گذاری شروع نشده باشد.

 

2. شاخص توده بدن بیش از 30
مطالعات نشان می دهد که قرص های اورژانسی در زنان با شاخص توده بدنی بالای 30 کار نمی کنند. زیرا این قرص ها بر اساس شاخص توده بدنی افراد عمومی تولید می شوند. برای این دسته از خانمها بهتر است از قرص های پروژسترون استفاده کنند. البته این بدان معنا نیست که قرص های اورژانسی تاثیری ندارند. در شرایط اضطراری ، مصرف قرص بهتر از عدم مصرف آن است.

 

3. تداخل دارویی
برخی از داروها با قرص اورژانسی تداخل می کنند و اثربخشی آن را کاهش می دهند. این داروها شامل داروهای ضد اضطراب ، باربیتورات ها ، کاربامازپین ، فلبامات ها و برخی گیاهان است. آنها همچنین می توانند اثر قرص های اورژانسی “emergency contraceptive pills” را افزایش دهند. قبل از استفاده ، راهنمای دارو را بخوانید تا از تداخلات دارویی آن مطمئن شوید.

 

تداخلات دارویی با قرص های ضد بارداری

همانطور که گفته شد ، تداخل و تداخل داروهای مختلف ممکن است عملکرد قرص اورژانسی را تغییر دهد یا خطر عوارض جانبی جدی را افزایش دهد. سعی کنید لیستی از تمام داروها و محصولاتی که استفاده می کنید تهیه کنید و آنها را با پزشک یا داروساز خود به اشتراک بگذارید.

برخی از داروها می توانند با کاهش میزان هورمون های پیشگیری از بارداری در بدن ، اثر قرص های اضطراری پیشگیری از بارداری را کاهش دهند. برخی از این داروها عبارتند از:

_ مادافنیل

ریفامایسین ها مانند ریفامپین و ریفابوتین

داروهایی که برای درمان تشنج ها مانند باربیتورات ها ، کاربامازپین ، فنی توئین ، پریمیدون استفاده می شود

داروهای HIV مانند نوروویپارین و نلفینوویر

 

اثرات قرص های اورژانسی بر بارداری

قرص های اورژانسی داروی سقط جنین نیستند و در صورت بارداری م workثر نیستند. برخی از زنان ممکن است پس از مصرف قرص اورژانسی متوجه باردار شدن خود شوند و نگران آسیب رساندن به جنین باشند. اما نیازی به نگرانی نیست ، زیرا قرص اورژانسی هیچ تأثیر منفی بر جنین و روند بارداری ندارد.

با این حال ، مصرف قرص باید در دوران بارداری قطع شود ، زیرا ممکن است عوارض جانبی قرص اورژانسی در دوران بارداری شدیدتر شود.

 

از اینکه زمان ارزشمندتان را به مطالعه این مطلب از سایت همسرتایم اختصاص دادید، بی نهایت سپاسگزاریم.

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *