نحوه رفتار با مادر شوهر را به سادگی بیاموزید !

نحوه رفتار با مادر شوهر
3.7/5 - (4 امتیاز)

نحوه رفتار با مادر شوهر

آیا فکر می کنید ، مادر شوهرتان باعث برهم زدن آرامش تان شده است ؟ آیا فکر می کنید مادر شوهر شما در همه مسائل و مشکلات زندگی شما دخالت بی جا می کند ؟ در این مطلب از سایت همسر تایم قصد داریم نحوه رفتار با مادر شوهر را برای شما خانم ها شرح دهیم.

قبل از هر چیز سعی کنید آرامش زندگی خود را به خاطر عوامل بیرونی از بین نبرید. شاید بگویید گفتن این جملات آسان است اما باور کنید ، با به هم ریختن اعصاب خود به هیچ دستاوردی نخواهید رسید . پس قبل از اینکه به فکر تغییر افکار و رفتار اطرافیان خود باشید ، سعی کنید نسبت به نیش و کنایه ها و حرف های نادرست بی توجه باشید.

 

با شوهر خود صحبت کنید

همواره تلاش کنید در اوج آرامش همسر خود را قانع کنید تا به شرایط از دید شما نگاه کند تا هردو از همین ابتدا به هم‌نظر بودن و در یک تیم بودن عادت کنید.
ساده ترین روش برای متقاعد کردن شوهرتان این است که ، طوری مسئله را بیان کنید انگار که هدفتان فقط بهتر کردن اوضاع، هم برای خود و هم برای مادرشوهرتان است.
همسر خود را ترغیب کنید تا گفت‌وگویی با مادر خود داشته و از احساس رضایتی که در زندگی زناشویی شما وجود دارد و علاقه ای که بین شما و اوست ، صحبت کند.
با اینکه شوهر شما دیگر کودک نیست، اما برای مادرش هنوز همان پسر کوچولوی سابق است و خوشبختی فرزندش مسئله‌ای بزرگ در زندگی اوست.
اگر شما متوجه این موضوع شوید، به راحتی با بد اخلاقی‌ها و کنایه های مادر شوهر خود برخورد می کنید. به‌علاوه، این کار باعث می‌شود نه‌ تنها شما را فرد مهمی در زندگی فرزندش، بلکه فرد مهمی در زندگی خود نیز بداند.

 

آشنایی با مشکلات رفتاری و دخالت های مادرشوهر :

مادر شوهر حسود :

شاخصه های یک مادر شوهر حسود شامل موارد زیر است:

سرد رفتار می‌کند یا انتقادگر است چرا که احساس می‌کند شما جای او را در زندگی پسرش گرفته‌ اید.

با شما حس رقابت دارد یا شاید کلاً با زن های دیگر هم احساس رقابت می‌کند.

به هر حال، بهترین راه برای رفتار با مادر شوهر حسود این است که با آرامش و خونسردی واکنش نشان دهید، نه اینکه به‌ تندی از خود دفاع کرده و جوابش را بدهید.

در برخورد با مادر شوهر حسود طوری رفتار کنید انگار که او اشتباه کرده و شما می‌خواهید لطفی در حقش کرده و رفتار او را نادیده بگیرید. مستقیم به او نگاه کرده، لبخند بزنید و هیچ حرفی نزنید.

احتمالاً بعد از گذشت چند دقیقه سعی می‌کند حرفش را پس بگیرد. این کار باعث حفظ آرامش بین شما و همسر تان ‌هم می‌شود.

مادر شوهر وابسته :

اگر مادرشوهرتان همواره سعی دارد شمارا به خانه‌ خودشان بکشاند پس جزو دسته ‌بندی مادرشوهر وابسته است.

شما و شوهرتان باید باهم همفکری کرده و اوقات مساوی را برای گذراندن با هرکدام از خانواده ها اختصاص دهید. بعدازاینکه تصمیمتان را گرفتید، باملاحظه، مادرشوهر خود را در جریان بگذارید و پای حرف خود بایستید. او باید متوجه باشد که شما خانواده جدیدی تشکیل داده‌اید و با آن‌ها هم در ارتباط خواهید بود.

مادرشوهر خودخواه :

مادر شوهر خودخواه در مورد همه‌چیز نظر می‌دهد. از مدیریت امور مالی گرفته تا نحوه رفتار با دیگران و شیوه نظافت منزل و تربیت فرزندان. سیاست رفتار با مادر شوهر پرتوقع و مغرور این است که به‌جای اینکه سعی کنید از خودتان دفاع کنید، ببینید که چطور می‌شود حرف‌هایش را نادیده بگیرید. اگر آرام بمانید، بی‌توجهی کنید و مسئله را رها کنید، خرده نظراتی که می‌دهد تبدیل به مسئله‌ای بغرنج نخواهند شد. به‌هیچ‌وجه هم سعی نکنید زندگی‌تان را مطابق میل مادرشوهر خود بسازید چراکه این راه پایانی ندارد و فقط موجب بروز اختلافات خانوادگی می‌شود.

 

مادرشوهر پرتوقع :
این مادرشوهر همواره بی‌پول است و مدام در پی قرض کردن پول یا وام گرفتن است. مسلم است که پسرش نسبت به او احساس مسئولیت می‌کند اما مهم است که با یکدیگر محدودیت‌هایی را تعیین کنید. به‌طورکلی در مورد مشکلات مالی با او صحبت کرده و قرار ملاقات بگذارید. شاید لازم باشد بپذیرید او به کمک احتیاج دارد، اما حتماً باید حدومرزهایی در رفتار با مادرشوهر پرتوقع تعیین کرد.

 

مادر شوهر کنترل‌گر :
این مادر شوهر که نیتش خیر است، یاد نگرفته که زوج را به حال خودشان رها کند. مادر شوهر کنترل‌گر با رفتار خود رابطه را خراب می‌کند. بااینکه در ابتدا ممکن است عالی به نظر برسد، مخصوصاً اگر در خرج و مخارج کمک می‌کند، اما ممکن است بخواهد شمارا نمک‌گیر کرده و در ازای کارهایش چیزی از شما بخواهد. بهتر است قبل از قبول کردن هر کمکی از سوی خانواده شوهر بهایی که لازم است برای آن بپردازید را در نظر بگیرید.

مادر شوهر غرغرو :
وقتی اوضاع برخلاف میل مادرشوهر ایرادگیر پیش می‌رود، دائم غرغر می‌کند. اما شما باید از خودتان مراقبت کرده و راهی پیدا کنید تا این رفتار او مشکلات در زندگی مشترک شما ایجاد نکند. اگر شما یا شریکتان مدام تسلیم خواسته‌های او می‌شوید، رابطه‌تان به نابودی کشیده خواهد شد. در حال حاضر در مورد رابطه‌تان، باید حرف خودتان بر حرف والدینتان اولویت داشته باشد. با همدیگر سعی کنید تنها زمانی به غرغرها واکنش نشان دهید که بر حق هست و یکدیگر را با شوخی و محبت کردن به آرامش دعوت کنید.

مادر شوهر پرحرف و قضاوت گر :
اگر مادرشوهرتان طرز لباس پوشیدن، نحوه مدیریت پول‌، شیوه رفتار با همسر و عقاید شما را تائید نکرده و همسرتان تحت تأثیر افکار او قرارگرفته، پس مدام بحث‌وجدل خواهید داشت و هیچ‌چیزی از خوشی‌های رابطه نخواهید فهمید. به یاد داشته باشید که خانواده همسر هرگز نباید از شما بخواهند چکار بکنید و چه‌کار نکنید و شما هم نباید تحت تأثیر افکار والدینتان در مورد همسرتان قرار بگیرید. حالا این شما هستید که قوانین را تعیین می‌کنید.

دخالت مادرشوهر :
دخالت مادر شوهر بیشتر زمانی که پای بچه‌ها وسط باشد اذیت می‌کند. اگر او مراقب بچه‌هاست و کاری که شما می‌خواهید را انجام نمی‌دهد، با همسر دعوا نکنید. اگر برخی کارها یا قوانین هست که می‌خواهید بچه‌ها آن‌ها را انجام داده و به آنها پایبند باشند، اما پدربزرگ یا مادربزرگ پدری‌شان اهمیتی نمی‌دهند، شاید بهتر است وقتی‌که با بچه‌ها می‌گذرانند را محدود کنید. شرایط پیچیده‌ای است اما با همسرتان در یک تیم کارکرده و آن را حل‌وفصل کنید. “mother-in-law

 

از اینکه زمان ارزشمندتان را به مطالعه این مطلب از سایت همسر تایم در رابطه با ” نحوه رفتار با مادر شوهر ” اختصاص دادید، بی نهایت سپاسگزاریم.

3.7/5 - (4 امتیاز)
2 نظر برای "نحوه رفتار با مادر شوهر را به سادگی بیاموزید !" ارسال شده
  1. nasim گفت:

    مرسی از مطلب بسیار زیباتون
    واقعا کاربردی بود

    1. info@hamsartime.ir گفت:

      ممنون از شما که برای خواندن مطلب وقت گذاشتید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *