دوران نامزدی و نکاتی که باید رعایت کنیم

دوران نامزدی
Rate this post

در دوران نامزدی چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟

از دوران نامزدی به عنوان یکی از شیرین ترین دوره های زندگی یاد می کنند و این دوره، زمان آماده شدن برای ازدواج است. ما در این مقاله از سایت همسرتایم، نکاتی را تشریح می کنیم که عمل به آن به شما در مهمترین تصمیم زندگی تان که انتخاب شریک زندگی است، کمک خواهد کرد.

شناخت بهتر برای تصمیم درست
دوران نامزدی، دوره ای است که دختر و پسر با روحیات و اخلاقیات یکدیگر آشنا می شوند و قرار نیست شما اخلاقیات خود را مخفی نگه دارید، با شناخت بهتر، ممکن است طرفین به این نتیجه برسند که نمی توانند در زندگی مشترک با یکدیگر تفاهم داشته باشند. پس سعی نکنید که خودتان را طور دیگری جلوه بدهید و از نامزد خود نیز بخواهید که واقعا آنگونه که هست، رفتار کند و در ابتدا این مسئله را مطرح کنید که این دوره، بهترین زمان برای آشنایی و انتخاب درست است که اگر در نهایت به تفاهم نرسیدید، طرف مقابلتان، نسبت به شما طلبکار و شاکی نشود.

رابطه جنسی برقرار نکنید
مهمترین حریمی که در دوران نامزدی باید رعایت شود، عدم برقراری رابطه جنسی است. ممکن است شما در طول نامزدی احساس کنید که به درد یکدیگر نمی خورید و اگر رابطه جنسی در این دوران “engagement” برقرار کرده باشید، تصمیم گیری در مورد جدایی بسیار سخت خواهد شد. مخصوصا برای دخترها، که بعد از رابطه جنسی، به شدت از لحاظ عاطفی وابسته خواهند شد و از نظر عرف جامعه نیز، مجبور به تن دادن به ازدواج خواهند شد. برای پسرها نیز برقراری رابطه جنسی، ایجاد تعهد خواهد کرد که نتوانند نسبت به اشتباه خود، شانه خالی کنند.

برای یکدیگر بیشتر وقت بگذارید
بر خلاف دیدگاه برخی والدین سنتی که معتقدند دختر و پسر نباید در دوران نامزدی با یکدیگر قرار بگذارند و بیرون بروند اما توصیه می شود برای شناخت بیشتر و با حفظ چارچوب های خانوادگی و عرف جامعه، وقت بیشتری با یکدیگر بگذرانید تا خلق و خوی یکدیگر را بهتر بشناسید و از این دوره طلایی، خاطرات زیبایی برای خود ثبت کنید.
دوران نامزدی، دوره تصمیم گیری است و شما تنها با شناخت بهتر می توانید تصمیم درست بگیرید. البته این نکته را در نظر داشته باشید که منظور ما از تفاهم، این نیست که صد در صد روحیات و اخلاقیات شما و نامزدتان باید مثل هم باشد بلکه در موارد اساسی زندگی، باید نظرات نزدیکی به یکدیگر داشته باشید و بتوانید با یکدیگر هم فکری کنید تا در آینده به مشکل نخورید.

نامزدی کردن خود را به همه نگویید
بهتر است که نامزدی کردنتان را فقط با آشنایان نزدیکتان در میان بگذارید تا در صورت نبود تفاهم، راحت تر بتوانید آن را به هم بزنید. به هیچ عنوان به کسی اجازه ندهید که شما را در یک تعهد ناخواسته قرار دهند و شما فکر کنید که با هر شرایطی باید تن به ازدواج کردن با نامزد خود بدهید.

خواسته ها و علایق تان را به یکدیگر در میان بگذارید
شما باید بدانید که همسر آینده تان، اوقات زندگی خود را چگونه می گذراند، سرگرمی های او چیست و به چه چیزهایی علاقه دارد. اگر این مسائل را با یکدیگر در این دوره به اشتراک بگذراید، بعد از ازدواج، بسیاری از اختلافات که ناشی از عدم شناخت است، به وجود نخواهد آمد.
یادتان باشد که اگر به هر دلیلی احساس می کنید که در آینده نخواهید توانست با نامزد فعلی تان زندگی کنید بنابراین بهتر است که در همین دوره، به آن خاتمه دهید چرا که بعد از ازدواج و آغاز زندگی مشترک، شرایط برای جدایی، بسیار سخت تر خواهد شد.

از اینکه زمان ارزشمندتان را به مطالعه این مقاله از سایت همسرتایم اختصاص دادید، بی نهایت سپاسگزاریم.

 

بیشتر بخوانید:

آیا شما واقعا آمادگی ازدواج کردن را دارید؟

” ازدواج تعهد ” است یعنی چه؟

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *