درمان دل درد پریودی با 8 روش شگفت انگیز ✔️

درمان دل درد پریودی
4.5/5 - (2 امتیاز)

روش های درمان دل درد پریودی

دردهای قاعدگی در ابتدای قاعدگی بدترین حالت را دارند و با گذشت روزها کمتر آزاردهنده می شوند. طبق گزارش کالج آمریکایی متخصصان زنان و زایمان (ACOG) ، بیش از نیمی از زنان در طول دوره قاعدگی خود به مدت یک تا دو روز درد را تجربه می کنند. معمولاً درد خفیف است، اما برای برخی از زنان، درد آنقدر شدید است که چندین روز در ماه آنها را از انجام فعالیت های عادی خود باز می دارد. در این مطلب از سایت همسرتایم به درمان دل درد پریودی خواهیم پرداخت.

 

همچنین بخوانید:

بهترین دمنوش برای پریود شدن

بعد از پارگي بكارت چه کنیم

 

 

علت درد قاعدگی چیست ؟ 

درد پریود زمانی رخ می دهد که دیواره عضلانی رحم به شدت منقبض می شود تا خون از پوشش داخلی رحم خارج شود. فشار دیواره رحم بر روی رگ های خونی پوشش دهنده رحم به طور موقت جریان خون و اکسیژن به رحم را قطع می کند. بدون این اکسیژن، بافت‌های رحم مواد شیمیایی را آزاد می‌کنند که باعث درد می‌شوند و همچنین پروستاگلاندین‌هایی ترشح می‌کنند که ماهیچه‌های رحم را تشویق می‌کنند تا بیشتر منقبض شوند که باعث افزایش سطح درد می‌شود.

به همین دلیل، احساس ناراحتی در اطراف شکم، کمر و ران ها در طول قاعدگی معمول است. برخی از زنان و دختران نیز ممکن است حالت تهوع، استفراغ، سردرد و اسهال را تجربه کنند.

 

راه های درمان دل درد پریودی

چندین درمان خانگی می تواند به تسکین دردهای قاعدگی کمک کند، از جمله:

1. از یک پد گرم استفاده کنید

استفاده از چسب داغ روی شکم یا کمر می تواند به شل شدن ماهیچه های رحم کمک کند. زیرا گرما باعث افزایش گردش خون در شکم می شود که باعث کاهش درد می شود.

بر اساس یک مطالعه ، پوشیدن پوشش حرارتی برای تسکین گرفتگی عضلات مؤثرتر از مصرف مسکن‌های بدون نسخه (OTC) است.

اگر بطری آب گرم یا پد گرم کننده ندارید، حمام آب گرم یا استفاده از حوله داغ می تواند به شل شدن عضلات و تسکین گرفتگی کمک کند. 

2. شکم را با اسانس ماساژ دهید – درمان دل درد پریودی

تحقیقات نشان می‌دهد که ماساژ شکم می‌تواند ماهیچه‌های لگن را شل کرده و اسپاسم را با مالیدن شکم با روغن ماساژ، لوسیون بدن یا روغن نارگیل به مدت حدود 20 دقیقه کاهش دهد.

روغن هایی که به دلیل توانایی در بهبود گردش خون در کاهش دردهای قاعدگی موثرتر به نظر می رسند، شامل اسطوخودوس، دارچین و میخک هستند.

3. داروهای مجاز استفاده کنید

به گفته کالج آمریکایی متخصصان زنان و زایمان ، مسکن‌های بدون نسخه، درمان‌های موثری برای دردهای قاعدگی هستند. این داروها اگر در اولین علائم گرفتگی یا درد مصرف شوند، بهترین اثر را دارند، زیرا باعث کاهش تولید پروستاگلاندین در بدن می شوند.

4. ورزش هوازی – درمان دل درد پریودی

اگرچه ورزش ممکن است آخرین چیزی باشد که زنان هنگام تجربه دردهای قاعدگی به آن فکر می کنند، اما می تواند درد را تسکین دهد. طبق یک مطالعه اخیر ، ورزش های هوازی مانند پیاده روی سریع، آهسته دویدن، شنا و دوچرخه سواری می توانند به پیشگیری یا کاهش درد ناشی از آن کمک کنند. قاعدگی را تسکین می دهد. گرفتگی عضلات، زیرا ورزش باعث ترشح اندورفین می شود که مسکن های طبیعی هستند. 

5. در یک حمام گرم استراحت کنید

استراحت در یک وان گرم راه دیگری برای احاطه کردن عضلات لگن با گرما برای آرامش است.

و قدرت تسکین درد را می توان با افزودن چند قطره روغن ضروری مانند گل رز به آب حمام به مدت حداقل 15 دقیقه افزایش داد تا از آن بیشتر استفاده شود.

6. تغییرات رژیم غذایی – درمان دل درد پریودی

ایجاد برخی تغییرات در رژیم غذایی ممکن است دردهای قاعدگی را کاهش دهد. خوردن یک رژیم غذایی غنی از اسیدهای چرب امگا 3، میوه ها، سبزیجات، آجیل، پروتئین بدون چربی و غلات کامل به بدن کمک می کند تا سالم بماند.

طبق یک مطالعه ، حفظ یک رژیم غذایی گیاهی کم چرب باعث کاهش دردهای قاعدگی می شود.

7. از مصرف کافئین و غذاهای شور خودداری کنید

در حالی که مکمل‌ها ممکن است به تسکین درد پریود کمک کنند، اما بهتر است از غذاهای خاصی که می‌توانند باعث احتباس آب، نفخ و ناراحتی می‌شوند، خودداری کنید. نمک غیر ضروری که می تواند باعث نفخ شود و کافئین که می تواند منجر به کم آبی بدن شود.

8. حفظ رطوبت بدن

در صورت کم آبی بدن، احتمال گرفتگی شکم در دوره قاعدگی بیشتر است، بنابراین توصیه می شود مصرف مایعات مانند آب و دمنوش های گیاهی را افزایش دهید که به هیدراته ماندن بدن کمک می کند. شما می توانید 8 لیوان آب در روز بنوشید، اگر آب گرم است یا ورزش می کنید، یا بیشتر.

دردهای قاعدگی بسیار شایع هستند و می توانند در فعالیت های روزانه شما اختلال ایجاد کنند. اگر درد بعد از چند روز از بین نرفت یا آنقدر شدید بود که در عملکردتان مشکل دارید، حتماً برای تشخیص به پزشک مراجعه کنید.

 

از اینکه زمان ارزشمندتان را به مطالعه این مطلب از سایت همسرتایم در رابطه با درمان دل درد پریودی اختصاص دادید، بی نهایت سپاسگزاریم.

4.5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *