خونریزی قاعدگی چند روز طول میکشد ؟ { همه خانم ها بخوانند ❣️}

خونریزی قاعدگی چند روز طول میکشد
3.8/5 - (24 امتیاز)

قاعدگی طبیعی

خونریزی قاعدگی طبیعی می تواند از یک تا هفت روز طول بکشد و بیشتر زنان با چرخه قاعدگی منظم دوره هایی دارند که به طور متوسط سه تا پنج روز طول می کشد. سوالی که بسیاری از دختران نوجوان و جوان می پرسند این است که پریود چند روز طول میکشه ؟ ما در این مقاله از سایت همسرتایم عوامل موثر در مدت خونریزی در دوران پریود را برایتان شرح می دهیم.

مدت زمان پریود

خونریزی قاعدگی چند روز طول میکشد ؟

توجه به این نکته مهم است که اگر پریود شما چند روز طولانی تر یا کوتاهتر از متوسط سه تا پنج روز باشد و پریود شما از یک چرخه به چرخه دیگر کمی متفاوت باشد، مشکلی ندارد اما دوره های بسیار سبک یا سنگین می تواند نشانه یک مسئله اساسی در سلامتی باشد و خونریزی بیش از حد می تواند منجر به کم خونی شود . اما سوال این است که خونریزی قاعدگی چند روز باید باشد ؟ در ابتدا بهتر این است که در رابطه با سیکل قاعدگی اطلاعات خود را بالا ببرید :

 

سیکل قاعدگی چیست ؟

به زمان اولین روز پریود شما تا پریود شدن بعدی سیکل قاعدگی گفته میشود. به طور میانگین سیکل قاعدگی 28 روز خواهد بود. اما در برخی زنان ممکن است طول دوره سیکل قاعدگی بیشتر و یا کمتر باشد .

حدود 21 تا 35 روز نیز طبیعی است و جای نگرانی ندارد.

بیشتر موارد خونریزی قاعدگی و یا پریود 3 تا 5 روز طول میکشد در حالیکه 2 تا 7 روز آن طبیعی است. پریود شدن در یک زمان مشخص در هر ماه اتفاق می افتد البته به خاطر عواملی می تواند دچار بی نظمی نیز شود.سیکل قاعدگی زنان

بیشتر بخوانید :

انواع نوار بهداشتی

کاپ قاعدگی چیست

 

 

دوران پریود چند روز است ؟

پریود شما زمانی اتفاق می افتد که پوشش رحم شما ریخته شود. برای اینکه قاعدگی شما هر ماه فرا برسد ، باید تخمک گذاری (تخمک از تخمدان آزاد شود) اتفاق بیفتد. به طور معمول ، اگر در طی یک چرخه باردار نشوید ، 14 روز پس از تخمک گذاری پریود می شوید.

خرید کاپ قاعدگی

اما چند عامل وجود دارد که می تواند بر این موضوع که خونریزی قاعدگی چند روز است ، تاثیر بگذارد.

خونریزی بیش از هفت روز در هر ماه به صورت مستمر و یا خونریزی نداشتن به محض عبور از قاعدگی (شروع قاعدگی در دوران بلوغ) طبیعی نیست و شما باید این موضوع را با پزشک متخصص در میان بگذارید.

پیشنهاد سازمان بهداشت جهانی این است که زنان از سنین بلوغ حداقل هر 6 ماه یکبار تحت نظر پزشک زنان قرار بگیرند.

خونریزی طبیعی

علائم خونریزی شدید شامل موارد زیر است:

چند ساعت پشت سر هم هر ساعت یک یا چند تامپون یا نوار بهداشتی را خیس کنید
پوشیدن همزمان بیش از یک پد برای جذب خونریزی
تعویض نوار بهداشتی یا تامپون در شب
دوره هایی با لخته های خون که به اندازه یک چهارم یا بیشتر هستند
اگر خونریزی قاعدگی شما بیش از هفت روز طول بکشد ( برای بیش از یک چرخه ) ، مراجعه به پزشک مهم است .

علل ، علائم و تشخیص خونریزی شدید قاعدگی

عوامل موثر بر طول دوره
تغییر سبک زندگی ، روش های جلوگیری از بارداری و برخی مشکلات پزشکی می تواند بر قاعدگی شما تأثیر بگذارد. بیایید عواملی را که ممکن است در طول دوره قاعدگی شما تأثیر بگذارد ، بررسی کنیم.

نوار بهداشتی دیجی کالا

شرایط ژنتیکی
برخی از عوامل ژنتیکی ممکن است در طول دوره قاعدگی شما تأثیر بگذارد. عواملی که ضخامت آندومتر (پوشش رحم) یا تعداد رگهای خونی را تغییر می دهند در چند روز خونریزی شما نقش دارند. این به این دلیل است که جریان قاعدگی شما از آندومتر ریخته شده و همچنین خون از عروق کوچکی که پس از ریختن پوشش قرار دارند ، تشکیل می شود.

به عنوان مثال ، دوره های سنگین و یا طولانی مدت می تواند نشانه پولیپ آندومتر یا فیبروم رحم باشد.

 

نمونه های دیگر از مشکلات جسمی که ممکن است باعث پریود طولانی مدت یا خونریزی شدید عبارتند از:

 

اختلالات خونریزی یا داروهایی که خون را رقیق می کنند (به عنوان مثال آسپرین)
سندرم تخمدان پلی کیستیک
کم کاری تیروئید
سرطان رحم
آندومتریوز
حاملگی خارج رحمی یا سقط جنین
بیماری التهابی لگن

 

سن
در طی چند سال اول پس از شروع قاعدگی ، ممکن است الگوهای خونریزی غیرقابل پیش بینی داشته باشید. این به این دلیل است که ممکن است هنوز تخمک گذاری منظم نداشته باشید. از آنجا که تخمک گذاری به یک تعامل پیچیده بین مغز ، تخمدان ها و هورمون ها نیاز دارد ، ممکن است مدتی طول بکشد تا بدن شما آن را درست کند.

 

 

بعد از اولین قاعدگی ، برخی از افراد بیش از میانگین روزها خونریزی می کنند و یا چند قاعدگی را پشت سر می گذارند. قاعدگی معمولاً طی حدود سه سال طبیعی می شود.
اگر دائما پریودهای نامنظم را تجربه می کنید و یا سه دوره پریود نشده اید حتما باید به پزشک مراجعه کنید.

 

با نزدیک شدن به پایان سالهای باروری ، معمولاً در حدود 40 سالگی ، ممکن است در دوره یائسگی دوباره قاعدگی های نامنظم را تجربه کنید. این زمانی است که تولید استروژن توسط تخمدان شروع به کاهش می کند.

 

با کاهش سطح استروژن ، میزان پوشش داخلی رحم کمتر است ، بنابراین علاوه بر پریودهای نامنظم ، دوره های سبک تر و کوتاه تری را نیز تجربه می کنید.

دوره قاعدگی چند روزه است

کنترل تولد
استفاده از کنترل بارداری هورمونی می تواند بر تعداد روزهای پریود تأثیر بگذارد. پیشگیری از بارداری هورمونی بر روی دوره قاعدگی شما کمی متفاوت از پیشگیری از بارداری هورمونی فقط با پروژسترون است.

 

اگر از داروهای پیشگیری از بارداری هورمونی ، از جمله قرص ضد بارداری خوراکی ، پچ ضد بارداری یا حلقه ضد بارداری استفاده می کنید ، احتمالاً دوره های کوتاهتر و خونریزی کمتری را تجربه خواهید کرد.

این بدان دلیل است که هورمون های موجود در قرص ضد بارداری غلبه بر هورمون های تولید شده توسط تخمدان شما هستند.

به عنوان مثال ، استروژن موجود در قرص های پیشگیری از بارداری خوراکی منجر به ایجاد بافت کمتری در رحم می شود و پروژسترون آندومتر را نازک می کند و منجر به ریزش کلی کمتری از دیواره رحم می شود.

 

استفاده از داروهای پیشگیری از بارداری هورمونی به صورت مداوم ممکن است باعث شود شما به طور کلی قاعدگی خود را متوقف کنید. چرا که از بعضی داروها جهت به تاخیر انداختن پریود استفاده می شود. برای مصرف قرصهایی که پریود را به تاخیر می اندازد حتما با پزشک مشورت کنید.

اگر از پیشگیری از بارداری فقط با پروژسترون استفاده می کنید ، دوره های پریودی کمتری و کوتاهتری خواهید داشت. در حقیقت ، ممکن است دوره های قاعدگی شما متوقف شود زمانی که از این روش استفاده می کنید.

 

جلوگیری از خونریزی شدید در دوران پریود با قرص های زیر :

هرگز قرص ها را به صورت خودسرانه مصرف نکنید . زیرا بدن شما ممکن است با بعضی داروها سازگار نباشد غیر از این مورد شما باید دوز مورد نیاز خود را از پرشکتان بپرسید.

پروژسترون حاوی IUD (به عنوان مثال میرنا )
ایمپلنت پیشگیری از بارداری (به عنوان مثال ، Nexplanon )
پیشگیری از بارداری تزریقی (به عنوان مثال ، Depo-Provera )
اگر پریودهای شما سنگین یا طولانی است ، ممکن است پزشک برای جلوگیری از خونریزی شما از داروهای ضد بارداری هورمونی مانند دستگاه داخل رحمی آزاد کننده لوونورژسترل (Mirena) استفاده کند.

 

هورمون ها و چرخه قاعدگی شما

وقتی صحبت از پریود می شود ، طیف کمی از آنچه از نظر مدت و فراوانی طبیعی تلقی می شود ، وجود دارد. پس از شروع قاعدگی – اگر قاعدگی خود را از دست دادید یا اگر پریود بیش از هفت روز طول کشید – حتماً این تغییرات را با پزشک خود در میان بگذارید.

 

 

از اینکه زمان ارزشمندتان را به مطالعه این مطلب از سایت همسرتایم در رابطه با اینکه خونریزی قاعدگی چند روز طول میکشد اختصاص دادید، بی نهایت سپاسگزاریم.

 

کلمات مرتبط :

پریودی چند روز طول میکشه ، دوره پریودی چند روزه ، دوره قاعدگی چند روزه است ، دوران پریودی چند روز است ، پریود چند روز طول میکشد ، پریود چند روز است ، پریود زنان چند روز طول میکشه ، دوره پریودی چند روزه ، دوره قاعدگی چند روزه است ، زمان پریودی چقدر است ، پریودی چند روزه

 

3.8/5 - (24 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *